Annonce
Horsens

Tilbud til udsatte borgere: Skal vi handle for dig?

Charlotte Holst Schmid og Kamilla Stilling er klar med en hjælpende hånd til udsatte borgere i Horsens og tilbyder at handle ind for dem. Privatfoto
Charlotte Holst Schmid og Kamilla Stilling er klar med en hjælpende hånd og tilbyder at klare indkøbene for udsatte borgere.
Annonce

Horsens: Charlotte Holst Schmid og Kamilla Stilling har fået en god idé: I disse corona-tider tilbyder de at klare indkøbene for udsatte borgere i Horsens, som ikke selv bør eller tør gå ud i butikkerne for at handle.

- Vi vil gerne hjælpe folk, der er i risikogruppen og derfor skal passe på, at de ikke udsætter sig for smitte med coronavirus, fortæller Charlotte Holst Schmid, som sammen med Kamilla Stilling har udklækket den gode idé med tanke på de mange borgere, der ikke selv bør gå ud at handle i denne tid.

Konceptet er enkelt: Man skiver en mail til de to på adressen caka8700@gmail.com, hvor man også skriver sit telefonnummer. Herefter bliver man ringet op, og der bliver lavet en nærmere aftale. Pårørende til målgruppen er også velkommen til at stå for kontakten.

- Vi kommer og henter en indkøbsliste og kontanter til at betale varerne med. Så kører vi i Netto og handler og leverer varerne og byttepengene, fortæller Charlotte Holst Schmid.

Annonce

Udstyret med gummihandsker og sprit

Planen er, at første indkøbsdag foregår på onsdag.

- Har nogen en større varevogn, som vi kan låne, må de meget gerne kontakte os, siger Charlotte Holst Schmid.

De to har også tænkt på smittefaren.

- Vi bruger gummihandsker og spritter af.

Og så garanterer de, at folk kan have tillid til dem.

- Vi har begge private firmaer, så vi hverken vil eller kan finde på at snyde nogen. Men det handler selvfølgelig om tillid.

Charlotte Holst Schmid arbejder ved hjemmeplejen i Horsens Kommune og har et privat firma som psykoterapeut og coach. Kamilla Stilling er handicaphjælper og Danmarks første og eneste humørcoach.

Kære læser: Vi har valgt at låse alle artikler om coronavirussen op for at sikre, at alle lokale borgere har adgang til den bedst tilgængelige viden om den trussel, vi står over for. At hjælpe med at begrænse smitten af coronavirus er en naturlig del af vores mission om at understøtte det lokale samfund. Heldigvis er der mange andre vigtige historier at fortælle hver eneste dag. Du kan for 49 kroner om måneden få adgang til alle vores låste historier om dit lokalsamfund, Danmark og verden: Køb abonnement.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Horsens

Brand på Søndergade blev seværdighed: Der har været tilskuere nok, men de kom ikke for tæt på

Horsens

Borgmester: Smittetallet stiger i Horsens - husk nu corona-retningslinjerne

Danmark For abonnenter

Bekymret statsminister vil udsætte åbning af nattelivet og varsler mundbinds-påbud

Annonce