Annonce
Navne

Tilbage på Stadionsvej efter 24 år: Maria Nielsen er ny sekretariatschef på Learnmark Horsens

I 1997 læste Maria Nielsen virksomhedsøkonomi på daværende Horsens Handelsskole. Her 24 år senere vender hun tilbage, denne gang som ansat. Foto: Learnmark Horsens

Ansættelse: Der venter en jobbeskrivelse af de bredere, når 44-årige Maria Nielsen møder ind til første arbejdsdag på Learnmark Horsens mandag 3. maj.

Hun er ansat som ny sekretariatschef med ansvar for blandt andet tværgående studievejledning, skolebiblioteket og GDPR-bistand, ligesom hun skal agere direktionsassistent.

- Jeg kan godt lide at kaste mig ud i noget nyt, og det gør jeg nu igen med mit job som sekretariatschef på Learnmark Horsens, siger Maria Nielsen, som dog tager en vis erfaring med sig fra en tidligere ansættelse hos Erhvervsakademi Aarhus.

Annonce

- Jeg har altid været glad for at arbejde i en organisation fyldt med læring og ildsjæle, der gerne vil lære fra sig og selv lære - og det glæder jeg mig til at komme tilbage til, siger Maria Nielsen.

Hun er uddannet markedsøkonom, har afsluttet HD i afsætning og har taget en master i international virksomhedskommunikation.

Hendes uddannelsesforløb har også bragt hende forbi Stadionsvej, hvor hun i 1997 læste virksomhedsøkonomi på daværende Horsens Handelsskole.

Her 24 år senere vender hun tilbage, denne gang som ansat.

- Jeg glæder mig til at arbejde i en stor organisation, hvor jeg har mange forskellige samarbejdsflader både internt og eksternt, siger Maria Nielsen.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Navne

Enner Mark Fængsel skal have ny leder

Annonce