Annonce
Debat

Tidligere viceborgmester: Vi svigter de unge i Odder

Læserbrev: Jeg føler mig nødt til at sige noget efter at have set byrådsmødet mandag 15. juni, hvor man talte om at lave 10. klasse-tilbuddet om til et almindeligt folkeskoletilbud.

Niels Roenberg. Arkivfoto

Når man hører, hvad de siger om FGU, så er det næsten, som om de sammenligner tilbuddet i 10. klasse med FGU, og det kan slet ikke sammenlignes.

Man kan få løn på FGU, det får man ikke i 10. klasse, som jo snart bare er et ekstra klassetrin under udskolingen på Parkvejens Skole.

Annonce

Jeg kunne godt tænke mig at spørge de kloge folk, som stod op og sagde, at man gerne ville lave en gennemgribende undersøgelse, hvad man egentlig vil med de unge i FGU samt 10. klasse på Odder Campus?

Hvorfor havde man så travlt med at lægge det ind under en i forvejen nødlidende skole, som i forvejen har svært nok ved at overholde budgettet?

Jeg vil også gerne spørge, hvor mange gange udvalget har besøgt 10. klasse og ungdomsskolen i den her periode, og om Lone Jacobi inden byrådsmødet havde besøgt 10. klasse for selv at danne sig en mening, eller om det er en ren indstilling fra forvaltningen, som det efterhånden er i Odder Kommune?

Jeg kunne også godt tænke mig at komme med en spådom om, hvad der kommer til at ske nu i 10. klasse:

Jeg tror, at den nuværende leder, som har været der i mange år, og de to, som sidder på kontoret, ikke er der mere ved opstart efter sommerferien.


Jeg er også nødt til at sige, at Venstre og Socialdemo-kratiet snakker så meget om, at alle skal inddrages, og der skal være åbenhed - det har de sagt hele valgperioden, men de har efter min mening gjort det modsatte.

Niels Rosenberg


Jeg er også nødt til at sige, at Venstre og Socialdemokratiet snakker så meget om, at alle skal inddrages, og der skal være åbenhed - det har de sagt hele valgperioden, men de har efter min mening gjort det modsatte.

Lone Jacobi lovede, at skolestrukturen skulle kigges igennem efter to år, men der er ikke sket noget som helst trods flere løfter om det modsatte.

Begge partier siger, at de vil de unge - hvorfor gør de så ikke noget?

Mens Venstre havde et medlem af bestyrelsen for 10. klasse, arbejdede han for at tage de 300.000 kr. fra dem i stedet for at slås for, at de fik et godt tilbud. Er det at ville de unge, så er det nemt at være politiker.

Jeg er glad for, at Konservative, Radikale, SF, Enhedslisten og DF stadig holder fanen højt, hvad angår skolestrukturen - tak for det!

Annonce
Horsens For abonnenter

Mand fik hugget lillefingeren af: 27-årig skal fem år i fængsel for øksevold

Danmark

Søndagens coronatal: Endnu en dag med over 25.000 nye smittede

Annonce
Annonce
Annonce
Horsens

Problemer med aflevering af freetrailerne på Smedetorv fortsætter: Nu tager Ikea konsekvensen

Hedensted For abonnenter

77-årige 'Polle' er landets ældste seriehåndboldspiller og spiller hver kamp: - Selv modstandernes fans jubler, når jeg scorer

Sport

Vanvittig buzzer beater sikrede Horsens IC-sejr i allersidste sekund: Derfor er der pres på, hvis holdet skal nå at spille sig tilbage i medaljestriden

Horsens

Priserne stiger fortsat - men i langsommere tempo: Man kan stadig tjene pænt på at sælge huset i 2022

Tyske oversvømmelser chokerede verden: Det kan også ske i Danmark, for vi bygger for tæt på vandet

Horsens For abonnenter

Cykelholdet Sund Vilje blev skelsættende for Flemmings liv: Nu cykler han til Paris med sit eget lille hold

Navne For abonnenter

Andre cutter sig, jeg brugte tatoveringerne: I dag er Sabrina mor, dagplejer og lykkelig, og hun har ikke længere brug for smerten fra nålen

Horsens

Graven skal ændres fra ærgerlig til attraktiv: Nu er første skridt på vejen vedtaget - og det kommer fra en uventet kant

Løvkvist om formandsdebat i DF: Messerschmidt skal tirres, indtil han forløber sig

Horsens

Jeg er blevet gravid, mens jeg er i et barselsvikariat - kan min chef fyre mig, når jeg fortæller det?

Erhverv For abonnenter

Henrik taber 100 kroner for hver gris, han sender ud af stalden

Odder

Ny borgmester vil lave politik sammen med borgerne: Hvis vi ikke involverer borgerne, bliver lokalpolitik rendyrket magt

Annonce