Annonce
Navne

Tidligere sundheds- og ældrechef i Skanderborg Kommune bliver vicedirektør på socialområdet i Region Midtjylland

Carsten Wulff Hansen har arbejdet i bl.a. Vejle, Horsens og Skanderborg. Foto: Danny Skaade

Udnævnelse: Socialchef i Randers Kommune Carsten Wulff Hansen, 59 år, tiltræder 1. april som vicedirektør på socialområdet i Region Midtjylland.

Her skal han styrke den faglige ledelse, og han får ansvar for den sundhedsfaglige indsats på socialområdet.

- Vi har et stort problem med ulighed i sundhed. Socialt udsatte mennesker lever kortere end gennemsnittet af befolkningen. Det skal vi have gjort noget ved, og det skal Carsten Wulff Hansen hjælpe os med at fokusere på, siger socialdirektør Ann-Britt Wetche i en pressemeddelelse.

Efter sin eksamen som socialrådgiver i 1992 var Carsten Wulff Hansen sagsbehandler i Vejle og Horsens Kommuner og blev i 1995 leder af sikringsgruppen i daværende Ry Kommunes social- og kulturforvaltning.

I 1998 blev han konsulent ved Hobro, og i 2000 vendte han tilbage til Ry Kommune som ældrechef. Da Ry i 2007 blev en del af den nye Skanderborg Kommune, blev Carsten Wulff Hansen den nye kommunes sundheds- og ældrechef.

I slutningen af 2008 tiltrådte han som socialcenterchef i Aarhus Kommune, hvor han i 2010 blev voksenhandicapchef, og i 2016 fik han stillingen som socialchef i Randers Kommune.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Horsens

Mandagens coronatal: Snart har hver 10. fået første vaccine - bare ikke i Horsens Kommune

Erhverv For abonnenter

Horsens-virksomhed med eksplosiv vækst: Udvider med nyt højlager for tredje gang på to år

Annonce