Annonce
Navne

Tidligere museumsinspektør i Horsens og Odder er ny juleinspektør i Den Gamle By

Anna Wowk Vestergaard. Pressefoto

Østjylland: 39-årige Anna Wowk Vestergaard, der arbejdede på Horsens Museum fra 2003 til 2009 og derefter på Odder Museum frem til 2014, er udnævnt som Den Gamle Bys juleinspektør efter Jens Ingvordsen, der gik på pension tidligere på året.

Anna Wowk Vestergaard har siden tiden i Odder været museumsinspektør i Den Gamle By, hvor hun har været ansvarlig for at etablere hovedparten af hjemmene i museets 1974-kvarter og den kommende 2014-gade, der åbner samtidig med den nye hovedindgang i 2022.

Som juleinspektør skal hun navigere Den Gamle By gennem julesæsonen, hvor mere end 150.000 mennesker forventes at gå på opdagelse i 400 års danske juletraditioner i købstadsmuseets gader og udstillinger.

Anna Wowk Vestergaard, der er cand.mag. i historie og museologi og bosat i Åbyhøj med sin mand og deres tre børn på 8, 11 og 13 år, er desuden nyslået forfatter til Den Gamle Bys juleguide, som udkommer, når Den Gamle By åbner årets julesæson 23. november.

Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
DEBAT

Opdateret: Kommentarfeltet under artikler virker igen

INFO: Vi har haft nogle tekniske problemer på vores hjemmeside, som har betydet, at det ikke har været muligt at debattere og skrive kommentarer under artiklerne. Problemet er nu løst. Vi beklager bøvlet og takker for tålmodigheden.

Annonce