Annonce
Hedensted

Tidligere isenkræmmer fejrer fødselsdag

Kirsten Marie Jakobsen åbnede i 1964 isenkræmmer i Hedensted. Hun fylder 95 år lørdag 31. oktober. Privatfoto
Annonce

Hedensted: Kirsten Marie Jakobsen, Østerbrogade 15, Hedensted, fylder 95 år lørdag 31. oktober.

Hun flyttede til Hedensted i 1964, da hun åbnede forretningen OK Isenkræm i byen sammen med sin mand, Orla Kristian Jakobsen.

Parret havde tidligere drevet isenkram- og manufakturhandel i Filskov, men da et vennepar åbnede møbelforretning i Hedensted og sagde, at der manglede en isenkræmmer i byen, slog Kirsten og Orla Jakobsen til.

De drev sammen OK Isenkram på Østerbrogade i Hedensted, indtil den i 1984 blev overtaget af datteren Grethe. Hun solgte forretningen i i 2007, og i dag er den blevet til Imerco.

Kirsten Marie Jakobsen blev enke for 13 år siden, men bor stadig oven på sin tidligere forretning. Hun har haft alzheimers i en årrække, men nyder tilværelsen med blandt andet kryds og tværs, sudoku, fjernsyn og klaverspil samt besøg af familien, der foruden datteren Grethe tæller sønnen Ole, tre børnebørn og et oldebarn.

Hun håber, at hun når at fylde 100, så hun kan modtage et brev fra kongehuset. Foreløbig er det dog 95-års fødselsdagen, der skal fejres, og det sker sammen med den nærmeste familie.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Horsens

Brødre udvider forretningen: Nu producerer Brimas sit eget produkt fra A til Z

Danmark

Hvordan bliver julen 2020?

Annonce