Annonce
Navne

Tidligere arbejdsgivere om skuddræbt kvinde: Hun vil blive mindet og savnet med taknemlighed langt uden for familiens kreds

"Elin var vokset op i en ganske lille familie med en lillebror, mindet om en afdød storebror og en mor, der var blevet enke i tidlig alder. Derfor betød familie meget for hende. Det er derfor tragisk, at det netop var, mens familien var samlet i hjemmet, at hendes tidligere ægtefælle besluttede at afslutte parrets skilsmisseforhandlinger på sin egen måde" skriver Benedicte og Thorkild Overgaard i mindeordene om Elin Just. Privatfoto

Mindeord: Tandlægerne Benedicte og Thorkild Overgaard, Horsens, har skrevet mindeord om Elin Frank Just, Horsens, der blev 62 år:

Det var et chok at erfare, at Elin Just døde 27. marts under dramatiske omstændigheder.

Hun kom til os som klinikelev i 1977, og som udlært var hun i en årrække fast klinikassistent hos Thorkild Overgaard.

Annonce

Hun var en meget dygtig og kompetent medarbejder, som engagerede sig fuldt ud i både behandlinger og patienter. Men det var som sekretær i receptionen, hun foldede sig ud.

Mange nervøse patienter vil huske hendes venlige imødekommenhed og glade smil, når de nervøst kom til klinikken til almindelige eftersyn eller med akutte problemer.

Hun var deres allierede på klinikken, det trygge holdepunkt, de kunne betro sig til. De mærkede, at hun var glad for mennesker.

Og samtidig med at hun passede receptionen og sørgede for den afslappede atmosfære i venteværelset, klarede hun den daglige administration med aftaler, bogholderi, lagerstyring, vareindkøb og alt det løse på en stor klinik.

Hun var med i klinikkens pionerarbejde med udviklingen af et nyt computerprogram, og hun var desuden tillidsmand for personalet og arbejdsmiljørepræsentant.

Da Elin var en helt enestående trofast og loyal medarbejder, spøgte vi undertiden med, at vi engang om mange år skulle tage toget sammen til København for at hente Dronningens Fortjenstmedalje til hende - ligesom i "Matador".

Den fik hun så ikke, da det viste sig, at fortjenstmedaljen er forbeholdt offentligt ansatte. For privatansatte hedder det belønningsmedaljen, og den kræver 50 års ansættelse. Så Elin kørte på hos vore efterfølgere, da vi afhændede klinikken. Men den påskønnelse fik hun så heller ikke.

Elin var vokset op i en ganske lille familie med en lillebror, mindet om en afdød storebror og en mor, der var blevet enke i tidlig alder. Derfor betød familie meget for hende.

Det er derfor tragisk, at det netop var, mens familien var samlet i hjemmet, at hendes tidligere ægtefælle besluttede at afslutte parrets skilsmisseforhandlinger på sin egen måde.

Hendes død og omstændighederne omkring den har været voldsom for de to sønner, Christian og Søren og den øvrige familie. Og hun vil blive mindet og savnet med taknemlighed langt uden for familiens kreds.

Æret være hendes minde.

Annonce
AC Horsens For abonnenter

Live: AC Horsens  jagter en pokaloverraskelse

Trafik og politi

Følg med her: Få seneste nyt om trafik og politi

Danmark

Torsdagens coronatal: Antal corona-indlagte falder til det laveste siden først i august - yderligere fire er døde

Annonce
Annonce
Annonce
Horsens

To er blevet fyret: Kommunalt ansatte snagede i 300 personers følsomme oplysninger

Horsens For abonnenter

Det er endnu uvist, om der er PFOS-forurening i Horsens, men "der er ikke risiko for mennesker eller grundvandet"

Brædstrup

Nu har vi chancen: Nyt torv skal sikre børn en sikker skolevej

Erhverv

Afspærring og gravearbejde på Storstranden: Ny bådplads skal snart stå klar

Erhverv

De knokler for landets største oplevelses-legetøjsbutik: Nu ligger åbningsdatoen klar

Nyhedsbrev For abonnenter

Dagens overblik: Slut med frivillige vagter på sygehuset, grøn strøm fra taget og masser af spørgsmål om byudvikling

Horsens

23-årig slog alarm om drab i Køge fra lejlighed i Horsens: Nu sidder han selv på anklagebænken tiltalt for drabet

Trafik og politi

Følg med her: Få seneste nyt om trafik og politi

Hedensted

Havde gang i 50 wienerschnitzler: Forpagter måtte sadle hurtigt om efter brand

Danmark

Kulturministeren er skræmt over danske børns Youtube-forbrug: - Jeg er bange for algoritmer, jeg ikke forstår

Debat

Mor har klar besked til bilist, der kørte over for rødt ved McDonald's: Du kunne have ramt os. Du kunne have invalideret os. Du kunne have slået os ihjel

Horsens For abonnenter

Bilister har svært ved at komme ud på landevej: Her kan der komme en rundkørsel

Hedensted

Lyt til podcasten: Grøn energi er gået i hårdknude i Glud

Annonce