Annonce
Sport

Tidligere AGFer kåret til månedens spiller i Japan

Den tidligere AGF-angriber Kasper Junker er kommet godt fra start i Japan. Foto: Ole Nielsen
Kasper Junker har scoret fem mål i fem kampe i J-League, hvilket har sikret ham prisen som månedens spiller.

FODBOLD: Den tidligere AGF-angriber Kasper Junker har fået en forrygende start på sin nye tilværelse i den bedste japanske fodboldrække, J-League.

Den 27-årige fodboldspiller debuterede for sin nye klub Urawa Reds i maj måned og har siden banket målene ind på stribe. Fem scoringer i fem kampe er det indtil videre blevet til i J-League og det har nu ført til, at Junker er blevet kåret til månedens spiller i sit nye hjemland.

- Jeg er meget stolt over at modtage sådan en pris i den første måned, jeg spiller i Japan. Jeg har først og fremmest været i stand til at vinde denne pris på grund af støtten fra mine holdkammerater. De bød mig straks velkommen som medlem af Urawa Reds og jeg er meget taknemmelig for den måde, at de har hjulpet mig fra dag et, både på og uden for banen. Jeg håber, det er kun begyndelsen på min videre udvikling i de kommende måneder, lyder det blandt andet fra Kasper Junker på ligaens officielle hjemmeside.

Annonce

Kasper Junker spillede for AGF fra sommeren 2016 og to år frem. Herefter blev han solgt til AC Horsens i 2018.

Gennembrud i Norge

Det var dog først med skiftet til norsk fodbold i efteråret 2019, at han for alvor fik sit gennembrud på seniorplan. Først scorede han seks mål i 12 kampe for Stabæk, da han var lejet ud til klubben fra Horsens. En præstation, der banede vejen for et skifte til Bodø/Glimt i den efterfølgende sæson. Her eksploderede han nærmest på banen sammen med de andre holdkammerater og vandt i sikker stil det norske mesterskab, ligesom Junker endte med at blive topscorer i rækken.

I 26 kampe scorede han 28 mål og lavede 11 assist.

En sæson, der fik dele af fodboldeuropa til at kigge nærmere på angriberen. Det endte dog med en kontrakt i Japan, da Urawa Reds købte danskeren i begyndelsen af april i år for en pris på 15 millioner kroner, ifølge hjemmeside transfermarkt.

Et skifte, der indtil videre har været en stor succes for Kasper Junker, som har kontrakt i Japan frem til udgangen af 2022.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Sport

Følg med her: Kampen er i gang

Erhverv For abonnenter

Restaurant med takeaway-succes klarede sig uden hjælpepakker, men andre spisesteder led hårdt under coronaen: Se 17 nye regnskaber

Annonce