Annonce
Sport

Tidlig 2-0 føring blev en sovepude for Hedensted

Tak for kampen, siger brødrene Denis og Mirsad Suljic til hinanden efter kampen, hvor de var modstandere. Foto: Dorte Adelfred.
Topholdet var ved at smide points i lokalopgøret mod HFS.

Hedensted: 2-0 er en farlig føring. Det fik topholdet Hedensted bekræftet i danmarksseriekampen mod HFS.

Hedensted kom foran 2-0 efter bare seks minutter i lokalopgøret mod HFS.

HFS fik reduceret til 2-1 i det 90. minut, da Andreas Rynkeby scorede på et flot saksespark, og i overtiden appellerede HFS for straffespark, begået mod David Müller, men dommerens fløjte var tavs, og Hedensted vandt 2-1.

Annonce

- Jeg er lykkelig over sejren, for det var en kamp, vi frygtede, sagde Hedensteds træner Kasper Adelfred. For HFS er kampene mod Odder og Hedensted lokalopgør, hvor de kæmper ekstra hårdt for at få points, og det kom vi også til at mærke. Vi lod os lokke ned i deres tempo, og 2-0 føringen blev en sovepude for os.

- Vi blev snydt for et klart straffespark igen mod Hedensted, sagde HFS-træner Søren Matz. Jeg er stolt over, at vi kunne rejse os igen oven på den fofærdelige start, vi fik. I de sidste 85 minutter spillede vi lige op med Hedensted. Det var det samme, da vi spillede i Viby, men vi slæber rundt på bundholdets uheld i øjeblikket.

To hurtige mål

Hedensted fik medvind fra starten. Efter tre minutter ramte bolden hånden på en HFS-forsvaret. Uforsætligt, men straffespark til Hedensted og sikker scoring af Mirsad Suljic.

Tre minutter senere tog André Givskov chancen med et fladt langskud fra 20 meter, og bolden strøg i mål via stolpen uden chance for HFS-keeper Andreas Fogedtil 2-0.

Derefter dalede tempoet. Det kom mere og mere til at ligne en sommerkamp i den smukke sol over Hedensted. Kampen blev spillet på kunstgræsbanen på Gesagervej, hvor flere tilskuere tog plads som tyveknægte uden for hegnet midt i det tåbelige tilskuerforbud.

Annonce

Ejede banen

De blev vidner til en stor præstation af Hedensteds forsvarsspiller Victor Kubel. Han spillede, som om han ejede banen og lavede ikke en fejl i de 95 minutter. Også en god kamp af André Givskov på en mere offensiv plads på venstre midtbane. Han burde dog have sparket de to store frisparkschancer, Hedensted fik. Det var chancer, de klattede væk, især når man har en mand med André Givskovs venstreben - af samme kaliber som AGF's Casper Højer Nielsen.

HFS' store spiller var Daniel Piet Hansen, der boltrede sig med sine driblinger. Martin Thomsen var manden, der bestemte tempoet i kampen. Han styrede midtbanen sammen med Hedensteds Mathias Kahr Christensen. To veteraner med hang til klogt fodboldspil.

Hedensted fik Nikolaj Søgaard skadet efter et kvarters spil.

HFS fik Glen Wiberg skadet efter 65 minutter.

Der blev skiftet flittigt ud på begge hold. De brugte alle 10 udskiftningsmuligheder.

For Hedensteds Mirsad Suljic og HFS' Denis Suljic var det en speciel kamp. De er brødre og mødtes som modstandere.

Hedensted spiller hjemme på onsdag kl. 18.30 mod Ringkøbing, denne gang på Hedensted Stadion, mens HFS spiller hjemme mod B1913 samme tid.

Hedensted-HFS 2-1 (2-0)

Danmarksserien

Mål: 1-0 Mirsad Suljic (straffespark) (3.), 2-0 André Givskov (6.), 2-1 Andreas Rynkeby (90.)

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Horsens

Megascope: Vi holder åbent, til vi får et påbud om at lukke

Horsens

Se videoen: Borgmester om nedlukning - Jeg er ærgerlig og ked af det

Horsens

Få overblikket: Disse skoler og institutioner i Sønderbro Sogn kan blive ramt af nedlukningen

Horsens

Se kortet: Så mange skal være smittede, før dit sogn lukker ned

Annonce