Annonce
AC Horsens

Thorsen peger på AC's ømme punkt: Vi har ingen base

Jonas Thorsen og holdkammeraterne i AC Horsens har meget at arbejde med inden mødet med Silkeborg på søndag. Foto: Henning Bagger/Ritzau Scanpix
AC-spilleren kan mærke stor forskel fra sidst, han spillede i gult. Der venter hårdt arbejde i de kommende uger.

Horsens: Jonas Thorsen fik ikke ligefrem det comeback, han havde ønsket sig, da han efter et års afstikker til tyske Braunschweig var med i AC Horsens' startopstilling til premieren mod FC Nordsjælland. Nederlaget på 3-0 var til at tage og føle på.

- Der er noget at arbejde på. Der er et fint potentiale i det nuværende hold, men mod FC Nordsjælland fik vi det ikke frem, siger Jonas Thorsen.

Hvis han sammenligner med det hold, han forlod for et år siden, er der en markant og afgørende forskel.

- Vi har ingen base på det nuværende hold endnu. Da jeg kom til AC Horsens forud for forrige sæson var der nogle typer som Mathias Nielsen, Delphin Tshiembe og Kjartan Finnbogason, der havde fuldstændig styr på, hvordan vi skulle spille. Oven i havde vi nogle stærke individualister i Bubacarr Sanneh og Joseph Mensah. Det gav en god dynamik på holdet, siger Jonas Thorsen.

- Denne gang skal vi først til at skabe basen, og der er ikke så mange centrale spillere til at binde det hele sammen, siger AC-spilleren.

Både på målmandposten, i det centrale forsvar og på den centrale midtbane var der nye folk mod FC Nordsjælland.

- Vores premiere var en lærestreg og en god erfaring i, hvordan vi ikke skal gribe kampene an. Vi skal have skabt den base, som for eksempel vil sikre, at vi ikke så let bliver fanget på omstillinger, som det var tilfældet mod FC Nordsjælland, siger Jonas Thorsen.

Annonce
Denne gang skal vi først til at skabe basen, og der er ikke så mange centrale spillere til at binde det hele sammen, som da jeg kom til AC Horsens første gang.

Jonas Thorsen

kamptræning

Jonas Thorsen kæmpede selv med at træde i karakter på et AC-mandskab, der leverede langt under niveau. Han fik ikke meget spilletid i foråret.

- Det var hårdt at spille 90 minutter, men det ændrer ikke ved, at vi som hold er stærke nok. Der kommer nogle flere spillere, men vi har allerede en god gruppe. Vi tabte den første kamp, men det er ingen katastrofe. Alle kampe kommer til at have deres egen dynamik, siger Jonas Thorsen.

I første omgang skal der skabes en base, som holdet kan arbejde ud fra.

- Vi kan ikke nå det hele, men vi kan nå langt i løbet af denne uge. Først og fremmest skal vi være i stand til at forsvare os bedre som hold. Det gælder ikke kun forsvaret, men over hele banen, siger Jonas Thorsen.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
DEBAT

Opdateret: Kommentarfeltet under artikler virker igen

INFO: Vi har haft nogle tekniske problemer på vores hjemmeside, som har betydet, at det ikke har været muligt at debattere og skrive kommentarer under artiklerne. Problemet er nu løst. Vi beklager bøvlet og takker for tålmodigheden.

Annonce