Annonce
AC Horsens

Therkildsen-farvel giver plads i AC Horsens: Jonas Dal har en ønskespiller

Jonas Dal jagter stadig en forstærkning til offensiven. Transfervinduet lukker mandag aften, så det begynder at haste. Foto: Henning Bagger/Ritzau Scanpix
Udlejningen af Peter Therkildsen giver AC Horsens ekstra midler til transfervinduets slutspurt.
Annonce

Horsens: AC Horsen lejede tirsdag Peter Therkildsen ud til norske Haugesund, og dermed er der blevet ekstra god plads til en offensiv forstærkning i klubben, inden transfervinduet lukker.

AC Horsens har hele tiden meldt ud, at man var på jagt efter en forstærkning til offensiven, og nu frigiver udlejningen af Peter Therkildsen ud over en plads i truppen også en ekstra sjat lønkroner.

- I forhold til offensiven har vi sagt farvel til Ayo Okosun og Oliver Drost, og vi har hentet Lirim Qamili i Hvidovre og hentet David Kruse op fra U19-holdet, siger Jonas Dal, der skynder sig til at tilføje, at han ikke tænker på David Kruse som direkte afløser for sidste sæsons profil og stamspiller Ayo Okosun.

Det kan også være, at Ayo Okosun kan returnere til AC Horsens.

- Han er en ønskespiller, men vi må se, hvad der sker. Jeg drømmer også om mange andre spillere, siger Jonas Dal.

Ayo Okosun har hele tiden meldt ud, at hans førsteprioritet var at komme til udlandet, og det er stadig en mulighed, inden transfervinduet lukker på mandag til midnat.

Det ligger dog i luften, at AC Horsens holder sig til i forhold til Ayo Okosun, hvis han vælger at blive i Superligaen.

- Vi vil meget gerne snart have noget på plads i forhold til den spiller, vi mangler. Vi kommer ikke til at sidde til mandag aften ti minutter i midnat for at vente på et svar, så alt er stadig åbent i forhold til de emner, vi kigger på, siger Jonas Dal.

I forhold til flirten med Ayo Okosun kommer der nok ikke en officiel udmelding, før kampen mod FC Midtjylland er overstået på søndag. Hvis midtjyderne vil sælge midtbanespilleren til AC Horsens, bliver det næppe, så han kan være med på banen mod dem selv.

AC Horsens har for øjeblikket også Danny Amankwaa med på træningsbanen.

- Han træner med frem til vores fridag på fredag, og så tager vi en snak om tingene, siger Jonas Dal.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Annonce