Annonce
Erhverv

The Square vokser atter - madpartner er trådt ind i forretningen på Torvet

Med Mads Munch "Vuk" som kok (billedet t.h.) består The Square nu af Benjamin Blender (i midten) og Jesper Bowman (t.v.) samt Gert Jakobsen, der ikke kunne være til stede, da dette billede blev taget. Foto: Line Kyed
Fusions-forretningen The Square på Torvet har fået deres egen kok i horsensianeren Mads Munch, også kendt som Vuk, der har 20-års erfaring som kok.

Horsens: Indtil for nylig udgjorde fusions-forretningen på Torvet The Square tresomheden Benjamin Blender, (Vinöl, mad og drikke), Jesper Bowman (vinylplader, Vinylbiksen) og Gert Jakobsen (hi-fi-udstyr, Bering Hi-Fi).

Men nu har en fjerde part, Mads Munch, i folkemunde kendt som Vuk, overtaget stedets mad-del. Det har han gjort med firmaet Vuk's Gastro.

Dermed har Benjamin Blender overdraget sin del af den gastronomiske kunnen til anden hånd.

Annonce

En Horsens-dreng

The Square åbnede 5. februar 2020 med fire rorgængere. Dengang var den fjerde mand Andrei Lazureanu, der for en periode trådte ind med sit cykelværksted The Bicycles.

Indtil for nylig stod den fjerde plads ledig. Den er nu atter blevet besat af Vuk's Gastro med Mads Munch, der forklarer om sit valg:

- Benjamin Blender har tidligere spurgt mig, om det her kunne være noget. Jeg kender også ret godt til Jesper Bowman, som jeg stod i kokkelære sammen med og deler interesse for vinylplader med. Så de to parter er mig ikke ukendte.

Mads Munch alias Vuk er den nye fjerde partner i firmaet The Square, der har ligget på Torvet siden februar 2020. Foto: Line Kyed

Mads Munch tager over 20-års erfaring med sig ind på The Square. Blandt andet har han arbejdet som køkkenchef på Corfitz og på det tidligere Hotel Danica her i byen og otte år på Schur Conference Center samt hos andre restauratører udenbys. Senest har han i fire måneder været køkkenchef på Rooftop i Skagen, inden han besluttede sig for at returnere til sin hjemby.

Annonce

Mere aftenåbent

Mads Munch er trods sine mange job rundt omkring en Horsens-dreng af hjerte.

Af den grund ved han også, at der skal en del til for at vænne horsensianerne til noget nyt.

Vi kan faktisk en hel del her, også selvom køkkenområdet og pladsen generelt ikke er så overvældende - men skidt med det - bare oplevelsen og maden er det

Mads Munch

- Vi kan faktisk en hel del her på The Square, også selvom køkkenområdet og pladsen generelt ikke er så overvældende - men skidt med det - bare oplevelsen og maden er det, siger Mads Munch, der har været i gang i knap en måned.

Af nye tiltag holder The Square åbent torsdage og lørdage aftener, og et nyt menukort er også på banen med retter til rimelige priser og mad lavet fra bunden, lyder det.

Annonce

Mindste af de største

Tidligere har Kaffe Brød & Co holdt til i lokalerne. Butikken lukkede i 2016. Nu arbejder de fire partnere på at få mere hverdagskultur ind i byen, på anderledes vis.

- Vi betegner os selv som Danmarks mindste storcenter. Det er vist ikke en overdrivelse med de i alt 120 kvadratmeter, vi i alt har til rådighed, siger Benjamin Blender.

- Men her er højt til loftet, tilføjer Jesper Bowman. Der er plads til debat, plads til at komme hinanden ved. Vi har arrangementer - debatmøder og musikalske indspark. Lokalpolitikere kommer her og bandmedlemmer fra Pretty Maids - og folk der lige får øje på os fra gaden.

- Nu skal vi bare have endnu flere horsensianere til at bruge byen og de tilbud, der er - blandt andet The Square. Det her er vores drøm, som vi håber, kan byde ind med en hyggelig og rummelig, afslappet kultur - hverdagskultur, lyder det fra Jesper Bowman og Benjamin Blender.


Annonce
Horsens For abonnenter

Grim, ærgerlig og snusket: Graven får ikke pæne ord med på vejen, men spørger du politikerne, er det netop ord, der skal være starten på forandring

Danmark

Søndagens coronatal: Yderligere 11 er døde - 4326 har fået en positiv test

Annonce
Annonce
Annonce
Horsens For abonnenter

Lærer-Jan holder aldrig helt fri: Gæsterne og maden må vente, når eleverne ringer

Erhverv For abonnenter

Stinne rejste sig, da fundamentet under hendes firma smuldrede: Nu har hun 50 ansatte og modtager nye jobansøgninger hver dag

Podcast

Ældre Sagen håber på ekstra læger til Hedensted: Vores medlemmer vil blive berørt meget

Hedensted

Fældninger og skader på træer: Det skal til for at hjælpe Staksrode Skov, siger Naturstyrelsen

Løvkvist: Messerschmidt kæmper for at vriste magten ud af døende hænder

Leder For abonnenter

Tiden er kommet: Send dit brokke-gen på vinterferie og lad julefreden sænke sig tidligt og lad den vare til påske og gerne længere

Horsens

Vaccinationscenter opruster med vagt efter hærværk og forsøg på brandstiftelse på centret

Erhverv For abonnenter

Sushi-succes og vækst på værtshus, optik, chokolade og meget mere: Se hvordan lokale firmaer klarer skærene i ugens regnskaber

Skoleleder om mulig Omikron-variant: Der er så mange ansatte, der skal testes, at vi ikke kan tage imod elever

Horsens

Mens priserne på energi stiger: Her bliver der ingen prisstigninger på fjernvarme

Erhverv For abonnenter

Midt i tvangslukning og produktionsproblemer: Allan Hansen fik et af sine bedste år nogensinde - og succesen er kun vokset siden

Kultur

Udsatte familier får chancen for at holde jul på Fængslet

Annonce