Annonce
Ikast-Brande

The Sound of Music udsættes til 2021

Sidste år opførte Teaterkompagniet forestillingen The Wiz, hvor dette billede stammer fra, men i år bliver der ingen musical i Remisen – The Sound of Music er udsat til næste efterår. Arkivfoto: Mikael Lund
Teaterkompagniet må udsætte stor musical-forestilling på grund af corona-risiko.

Brande: Teaterkompagniet har besluttet at udsætte dette års store musical-forestilling til næste efterår.

- Det er med blødende hjerte, at vi har måttet beslutte at udsætte opførelsen af The Sound of Music til 2021, nærmere betegnet fra den 12. til og med den 16. oktober. Corona-epidemien synes jo ingen ende at vil tage, og de udmeldinger, vi hidtil har set, viser jo ikke bedre vilkår for forsamlinger, konstaterer Teaterkompagniets formand, Jørgen Lauridsen.

- Det har vi selvfølgelig stor forståelse for, for det vigtigste lige p.t. må være at få sat en stopper for udbredelsen af epidemien, indtil der bliver fundet en god vaccine, pointerer han.

Ud over hensynet til sundheden – som er ekstremt vigtig – spiller økonomien også en rolle for beslutningen.

- Når vi kun må have tilskuere på hvert andet sæde, kan vi maksimalt have 113 tilskuere til hver forestilling, når der er fuldt belagt, og så vil vi på ingen måde kunne få det til at løbe rundt, konstaterer Jørgen Lauridsen, der alligevel ikke kan lade være med at ærgre sig:

- For vi ved, at det vil blive et brag af en forestilling! Vi er temmelig langt fremme i øveforløbet og øver nu uden rollehæfter for at få stykket til at ligge på rygraden, så med lidt galgenhumor kan vi vel sige, at vi nok skal nå at lære det til næste år!

Annonce

Købte billetter refunderes

Også opførelsen af Teaterspirernes forestilling Peter Pan har måttet udsættes til næste foråret. Alle, der havde købt billet til den forestilling, kunne vælge at beholde deres billetter eller få beløbet refunderet.

Det samme gælder selvfølgelig også dem, der har købt billetter til The Sound of Music, oplyser Jørgen Lauridsen.

Indtil videre er der kun solgt godt 100 billetter til forestillingen, hvilket formanden tilskriver, at alle er afventende, hvilket han finder helt naturligt.Vi ved, at det vil blive et brag af en forestilling!

Jørgen Lauridsen, teaterformand


- Lad 2021 blive året, hvor vi igen kan mødes på kryds og tværs uden frygt for smitterisiko, og hvor vi igen kan komme ud og få os nogle herlige kulturoplevelser – ikke mindst de lokale, lyder ønsket fra Jørgen Lauridsen, der sammen med resten af besætningen ser frem til at opføre The Sound of Music for fulde huse til næste år.

- I mellemtiden – pas godt på jer selv og hinanden, lyder hans afsluttende opfordring.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
AC Horsens

Gemmer: Jeg burde have scoret

Annonce