Annonce
Digitalt

Test: Moto G pakker et lækkert display og imponerende kamera til en konkurrencedygtig pris

Moto G41 er på overfladen en elegant telefon, og under det flotte ydre er mobilen pakket med hardware, der normalt koster noget mere at få fingre i. Pr-foto
Moto G41 fra Motorola kommer med OLED-display, 48 megapixel kamera og et batteri på 5000 mAh – alt sammen til under 2000 kroner

Motorola er aktuelle med en stribe nye telefoner, der gør sig bemærket ved hardware og funktioner, man vanligvis skal betale noget mere for at få fingre i.

Blandt disse nye modeller finder vi Moto G41, der er en Android-telefon til under 2000 kroner. Moto G41 har et imponerende flot display, et mindst lige så imponerende kamera og en batteritid, der kan lade dig streame serier og tage billeder i timevis på farten.

God på farten

Moto G41 har et 48 megapixel kamera med OIS, optisk billedstabilisering, og Quad Pixel-teknologi. Dertil kommer et 118 grader ultravidvinkelobjektiv, et makroobjektiv og indbygget dybdesensor, der gør det lettere at tage de flotte portrætbilleder, hvor baggrunden sløres, så ansigterne træder bedre frem i forgrunden.

På papiret pakker G41 imponerende gode muligheder for at tage flotte billeder, og i praksis er det også en fornøjelse at kunne tage bedre billeder, end jeg er vant til med min gamle iPhone. Særligt OIS er en funktion, der vanligvis ikke har været at finde i telefoner i denne prisklasse, men hele kameradelen i G41 må siges at være godkendt – særligt med den lave pris for telefonen in mente.

Du kan tage gode billeder med Moto G41, og displayet er en fornøjelse at se på. Der er ingen ventetid, når du hopper rundt mellem apps, og alt i alt føles G41 ikke som en budgettelefon, selvom prisskiltet afslører noget andet. Pr-foto

Moto G41 har en 6,4” OLED-skærm, der står knivskarpt og med flotte farver og god belysning gør det let at tjekke billederne på farten, læse nyheder og se film og serier med videre. Også her har Motorola presset meget hardware for pengene ind i G41.

Der er også gjort plads til et batteri på 5000 mAh, hvilket oversættes til cirka 36 timers brug på farten – selvfølgelig afhængig af, hvad telefonen bruges til. Løber man tør, kan man turbo-lade telefonen 50 pct. på 30 minutter via USB-C.

Annonce

Værdi for pengene

Motorola G41 en humlebi af en mobiltelefon, hvor man får meget mere hardware og mange flere funktioner, end prisen lægger op til.

Android-platformen fungerer, som den plejer, og som den skal, og på G41 er der ingen ventetid eller problemer med at jonglere mellem forskellige apps.

Telefonen er flot at se på, også i slukket tilstand, og ligger godt i hånden – selvom den hører til blandt de større modeller på markedet. Personligt foretrækker jeg små telefoner, a la iPhone SE, der passgodt i hånden, men det er en smagssag.

Om testen og prislinks

Produkterne, vi anmelder i Jysk Fynske Medier, er udlånt af virksomheden bag produktet. Vi tester og anmelder altid objektivt, uden at virksomheden har indflydelse på processen eller den færdige anmeldelse.

Artiklen kan indeholde affiliate links til Jysk Fynske Mediers samarbejdspartner PriceRunner. Når læserne klikker på de links, modtager vi en mindre betaling, men de har ingen betydning for, hvilke tests vi bringer eller vores bedømmelse af produkterne.

Du kan låse G41 op med dit fingeraftryk, og scanneren er elegant placeret på højre side af telefonen. Det er noget mere naturligt end den løsning, Apple og mange andre producenter bruger, hvor det er på forsiden af telefonen, midt for, at man skal aflæse fingeraftrykket.

Moto G41 har bluetooth 5.0, så du kan forbinde til øretelefoner med videre trådløst, og på forsiden af telefonen er der et kamera til selfies og videoopkald på 13 megapixel.

Alt i alt får man rigtig meget værdi for pengene med Moto G41, der bør kunne dække langt de flestes behov for en smartphone anno 2022 og lidt til, men koster en brøkdel af, hvad mange af de nye modeller lanceres til.

Annonce
Digitalt

Vinyl anno 2022: Sådan kan du gøre din gamle pladespiller trådløs

Annonce
Digitalt

Test: Elegante højtalere til kontoret får maksimal lyd ud af minimal plads

Annonce
Digitalt

Test: Moto G pakker et lækkert display og imponerende kamera til en konkurrencedygtig pris

Annonce
Hedensted For abonnenter

Phillip har kæmpet mod DSB halvanden måned efter tanketorsk: - Jeg glemte tasken - men de stjal computeren

Horsens For abonnenter

Byggefirma fik nej til dispensation fra lokalplan - og prøvede så at presse kommunen til at betale en del af regningen

AC Horsens

AC Horsens må undvære fire mand til testkampen mod Randers FC: Angriber træner med i HB Køge

Odder

Cyklister kan godt begynde at glæde sig: Snart kommer der nye cykelstier

Thulesen Dahl: Pia Kjærsgaard skal ikke ind i ledelsen af DF

Hedensted For abonnenter

DSB vender på tallerken i computersag: - Vi havde den, så det er vores ansvar

Horsens

Rent vand er ingen selvfølge: 145 lodsejere involveres i 1000 hektar stor jord-kabale

Danmark

Torsdagens coronatal: Rekordmange tilfælde - smittetal runder 40.000

Seneste plus

Navne

Find dig selv på listen: Her er de 50 mest populære navne i Horsens

Mens smitten raser i daginstitutioner: Hver tredje ansat mangler fortsat sidste vaccinestik

Brædstrup

Vandværk lukker: Rensning af kulsyre i vandet vil blive for dyrt

Navne For abonnenter

En bugnende fuld kirke sendte 45-årige Anders Bonnemann smukt afsted: Vellidt møbelpolstrer havde en enorm berøringsflade

AC Horsens

AC Horsens-spiller er ved at sprænge i luften af utålmodighed: Han fik sit gennembrud i efteråret, og lige nu forhindrer en skade ham i at fortsætte opturen

Annonce