Annonce
AC Horsens

Test med blandede bolsjer: AC Horsens fik 1-1 i rodet forestilling

Kjartan Finnbogason udlignede til 1-1 i anden halvleg.  Arkivfoto: Henning Bagger / Scanpix
Annonce

Kolding: AC Horsens spillede 1-1 i den næstsidste test mod Kolding fra 1. division. Det var en omgang blandende bolsjer. AC Horsens brugte opgøret mod Kolding til at fordele spilletiden blandt de spillere, der skal forsøge at presse sig på i forhold til startopstillingen.

I startopstillingen var der formentlig kun Malte Kiilerich og Matej Delac, der kan gøre sig forhåbning om at være med, når AC Horsens 2. februar spiller den første kamp ude mod Randers.

AC Horsens' cheftræner Jens Berthel Askou har prioriteret at træne, og der er blevet trænet hårdt og gået til den. Søren Reese og Lirim Qamili mødte begge op til kampen med sting efter et flækket øjenbryn oven på en duel til træning.

Samme intensitet var der ikke over indsatsen i første halvleg mod Kolding.

AC Horsens fik en katastrofal start på kampen. Der var blot spillet 120 sekunder, da Koldings Christian Kudsk blev spillet i dybden og uhindret kunne score til 1-0. Afstemningen i AC Horseens' defensiv var helt væk i situationen.

Det kunne også været blevet 2-0 til hjemmeholdet, da James Gomez tabte bolden og gav en friløber til Kolding, men Matej Delac leverede to fine redninger.

AC Horsens havde ikke meget at byde på i den anden ende af banen. Lirim Qamili havde et enkelt godt gennembrud og et frispark, men perioderne med overvægt i spillet gav ikke noget udbytte.

Jens Berthel Askou skiftede forsvarskæden  ud i pausen. Det gav mere ro og en større overvægt i spillet, men det kneb med at skabe chancer. Som det var tilfældet i første halvleg var indlæggene ofte uden den fornødne kvalitet.

Kolding fejlede også, og i det 70. minut erobrede bolden Muamer Brajanac bolden og spillede Kjartan Finnbogason fri i siden. Angriberen svigtede ikke og udlignede med en flad afslutning til 1-1.

AC Horsens jagtede en sejr, men det blev ved forsøget. I stedet var den tidligere AC-angriber Oliver Drost ved at score fem minutter før tid, da han oversprintede Thor Lange, men hans lob over keeperen gik i sidenettet.

AC Horsens: Matej Delac (Aleksandar Stankovic 75.), James Gomez (Jonas Thorsen 46.), Malte Kiilerich (Søren Reese 46.), Mathias Madsen (Thor Lange 46.), Rune Frantsen (Nikolas Dyhr 64.), Jacob Buus (Julius Hansen 77.), Jonas Gemmer (David Kruse 64.), Casper Tengstedt, Agust Hlynsson (Louka Prip 75.), Lirim Qamili (Muamer Brajanac 46.), Kjartan Finnbogason.

AC Horsens spiller den sidste testkamp på onsdag mod Sønderjyske.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
AC Horsens

Se videoen: Skarpheden manglede - AC Horsens satsede men måtte nøjes med 0-0 mod VB

Horsens

Nyt testcenter på vej: Om få dage kan man få lavet en kviktest i Brædstrup

Danmark

Politikere er ikke i særlig kategori: Middelfarts 46-årige borgmester lod sig covid-19-vaccinere på samme tid som plejehjemsbeboere

Annonce