Annonce
Digitalt

Test: Læn dig helt tilbage og nyd komforten i gaming-stolen Hero Black Edition

Hero Black Noblechair er en minimalistisk designet gamer-stol, der vil passe ind på de fleste kontorer og værelser. Byggekvaliteten er høj, og det samme er komforten, mens mulighederne for at finindstille er mange. Stolen er ikke billig, men man får noget for pengene. Pr-foto
Vi har testet Noblechairs topmodel, Hero Black Edition, der er en elegant og diskret gaming-stol, der tilbyder en meget behagelig komfort – for en pris

Hero Black Edition er en af topmodellerne fra Noblechairs, der har specialiseret sig i at lave gaming-stole af højeste kaliber. Alle tyskernes stole er bygget på en ramme af stål, betrukket med koldskum, mens det yderste materiale kan være af enten PU-læder, læder, hybrid vinyl/PU-læder eller, som noget nyt, tekstil.

I testen her er stolen i hybrid vinyl/PU-læder, der er et særligt materiale, som er åndbart, blødt og elastisk. Hybrid-materialet vinder frem, og det forstår jeg godt, for det er både behageligt og praktisk – og sikrer bedre samvittighed end læder.

Tysk kvalitet

Noblechairs kommer i en kæmpe pakke, hvor alt er forsvarligt pakket ind, og det nødvendige værktøj for at samle stolen følger med. Der er en simpel og let at forstå vejledning, og det tager minutter og ikke timer for én person at samle hele stolen.

Når stolen er samlet, kan alt fra sædehøjde over vinkel på rygstøtten til den indbyggede lændestøtte finindstilles. Det samme kan armstøtterne, der både kan justeres i højde, afstand og vinkel. Når Hero Black Edition justeres, er det en meget glidende, finindstilling, som finder sted – og når man har valgt højde, vinkel og så videre, holder stolen valget. Det signalerer byggekvalitet, og det gør brugen af Hero Black Edition til en fornøjelse.

Hero Black fra Noblechair kan indstilles på alle tænkelige parametre, og har samtidig en meget behagelig vippe-funktion, der kan indstilles efter vægten af brugeren. Pr-foto

Hero Black Edition kan også tiltes bagud, så det er muligt at sidde og vippe eller finde en vinkel og låse sig fast. Her kan man under sædet justere, hvor vægtsensitiv stolen skal være, så stolen kun vipper, når man ønsker det. Jeg har i testen her været særdeles glad for denne funktion, da det let at finde en behagelig position, når man både kan indstille vnikel på ryglæn, lændestøtte og tilte stolen i den helt rigtige vinkel.

Annonce

Hvad koster komfort

De fleste stole fra Noblechairs holder sig for gode til en masse farverige detaljer. Hero Black Edition følger - som navnet antyder - den linje med et sort, minimalistisk design, uden distraktioner. Det er en flot stol, der vil passe ind overalt. Der medfølger to puder, som holdes fast med en elastikstrop på bagsiden af ryglænet. De er meget bløde og behagelige, og eneste kritikpunkt til dem er elastikstroppen, som virker lidt billig i forhold til resten af stolens finish – her findes der andre løsninger på markedet, for eksempel hvor puden holdes på plads med en skjult magnet i stedet.

Hjulene er egnet til både blødt og hårdt gulv, og de kører problemfrit rundt, uden at der går ”indkøbsvogn fra Bilka” i den. Jeg har testet på flisegulv og laminatgulv, uden at de har givet ridser eller mærker.

Hjulene sikrer, at stolen kører meget glidende uden at larme - og uden at ridse. Pr-foto

Alt i alt er Hero Black Edition fra Noblechairs en af de bedste gaming-stole, vi har haft til test på redaktionen. Den er flot, behagelig og kan indstilles på alle de parametre, der er brug for, for at opnå optimal komfort.

Hero Black Noblechair er en komplet stol, der både i udseende, komfort og funktionalitet leverer - men den koster også derefter. Pr-foto

Så er der lige det med prisen. Hero Black Edition koster rundt regnet 3700 kroner – afhængig af, hvilket materiale man vælger selvfølgelig. Det er mange penge for en gaming-stol, men det er værd at påpege, at stolen altså heller ikke kan sammenlignes med de billige gamer-stole, man kan købe i Bilka og Elgiganten for 1000 kroner.

Om testen og prislinks

Produkterne, vi anmelder i Jysk Fynske Medier, er udlånt af virksomheden bag produktet. Vi tester og anmelder altid objektivt, uden at virksomheden har indflydelse på processen eller den færdige anmeldelse.

Artiklen kan indeholde affiliate links til Jysk Fynske Mediers samarbejdspartner PriceRunner. Når læserne klikker på de links, modtager vi en mindre betaling, men de har ingen betydning for, hvilke tests vi bringer eller vores bedømmelse af produkterne.

Prisen indskærper målgruppen en del, da man skal sidde mange timer i sin stol, før man er villig til at ofre så mange penge på den – men har man budgettet til det, vil kroppen være taknemmelig for det.

Annonce
Digitalt

Test: Lad ikke størrelsen snyde dig; kompakt kamera gemmer på imponerende funktioner

Annonce
Digitalt

Anmeldelse: Call of Duty Vanguard er klassisk Call of Duty - på godt og ondt

Annonce
Digitalt

Test: Få rummelig Dolby Atmos lyder for under 2000 kroner med Creative Stage 360

Annonce
Horsens

Politiet efter drama i Nim: Der kan komme flere sigtelser

Horsens For abonnenter

Nyvalgt politiker udfordrede den gode tone i byrådssalen på det første møde: Beskyldte byrådskollega for at 'rage udvalgsposter til sig'

AC Horsens

Her skal AC Horsens forbedre sig markant: Klubben halter efter de fire øvrige tophold i 1. division på et centralt punkt

Leder For abonnenter

Central gade i Horsens er det uforløste potentiales holdeplads

Medie: Vaccineskeptikere opsøger coronasmitte

Sport For abonnenter

Nederlag udstillede niveauforskel - men muligheder: Derfor kan Horsens IC stadig slå Bakkens Bears og sikre sig sølvtøj senere på sæsonen

Hedensted

177 grunde revet væk: Nu vokser stor-udstykning med to etaper mere

Danmark

Torsdagens coronatal: Yderligere 4680 er smittet med corona - antallet af indlagte falder med 12

Seneste plus

Horsens

Kraftigt uvejr: Kvinde måtte på skadestuen, efter hun blev ramt af væltet træ

Katrine er erfaren sygeplejerske og alenemor til tre: - I et eksternt vikarbureau tjener man det dobbelte i timen

Horsens

Kø-drama i Rema: Politiet måtte tilkaldes da to mænd kom op at slås

Hedensted For abonnenter

Straffet for døde insekter og størknet olie ved fritureområde: Grillbar får sur smiley og bøde

Sport

HIC-comeback lurede mod mestrene, men gled ud af hænderne: - Det er frustrerende at have fem sæt øjne på mig, hver gang jeg modtager bolden

Annonce