Annonce
Digitalt

Test: Dyson Supersonic vil tage dig med storm, hvis du er parat til at betale

Dyson Supersonic er en dødlækker hårtørrer, der tørrer hurtigere og mere nænsomt end alle andre hårtørrere, vi har testet - eller prøvet i øvrigt. Til gengæld koster den også markant mere end konkurrenterne gør. Her ses den i en særlig gave-udgave, der er lanceret op til jul, med ekstra udstyr. Pr-foto
Supersonic fra Dyson er den bedste hårtørrer, vi har testet indtil nu, men den koster også derefter

Du skal ikke have hårtørreren i hænderne i mange minutter, før du mærker, at det er en Dyson.

Der er det åbenlyse i designet, at der er et hul i midten, i stedet for det mere almindelige designvalg med en munding, der kommer luft ud af. Hullet er klassisk Dyson-design og meget genkendeligt, hvis man kender til Dysons serie af luftrensere til hjemmet. Og selvom det nærmest virker som magi, at luften kommer ud af hullet i midten, er det Dysons ingeniører, der har været på spil.

Dyson har brugt over 70 millioner dollars og haft flere end 100 ingeniører på opgaven med at udvikle Supersonic. Resultatet af anstrengelserne er den bedste hårtørrer, vi har haft til test her på redaktionen – men også med en vis margin den dyreste.

Annonce

Bedre balance

Supersonic har motoren skjult i håndtaget, hvilket gør det muligt, at luften kommer, som den gør, og som en sidegevinst flytter det også tyngdepunktet for hårtørreren ned, hvor hånden har fat. Det giver en bedre balance, rent vægtmæssigt, og gør Supersonic let at både holde og betjene.

Der er en ekstra lang ledning på Supersonic, og det gør hårtørreren mere anvendelig. Ledningen er ud over at være ekstra lang også ekstra tyk, og derfor krøller den mindre sammen.

Supersonic larmer mindre end mange andre hårtørrere på markedet, men den tørrer håret hurtigere. Det gør den takket være kraftig cirkulation, for der er faktisk mindre varmeafledning fra Supersonic end den gennemsnitlige hårtørrer. Og det, at den bliver mindre varm, er en god ting. Varme fra hårtørrere er en fjende mod hårets velbefindende, og derfor måler og justerer Supersonic temperaturen, den afgiver flere end 40 gange i sekundet.

Annonce

God for en pris

Dyson lover, at Supersonic gør håreret blødere, mere skinnende og samtidig beskytter håret bedre, end mange andre hårtørrere.

Om testen og prislinks

Produkterne, vi anmelder i Jysk Fynske Medier, er udlånt af virksomheden bag produktet. Vi tester og anmelder altid objektivt, uden at virksomheden har indflydelse på processen eller den færdige anmeldelse.

Artiklen kan indeholde affiliate links til Jysk Fynske Mediers samarbejdspartner PriceRunner. Når læserne klikker på de links, modtager vi en mindre betaling, men de har ingen betydning for, hvilke tests vi bringer eller vores bedømmelse af produkterne.

Supersonic tørrer håret hurtigere og virker til at være mere nænsom end almindelige hårtørrere, da håret ikke bliver nær så varmt. Håret er også mærkbart mere blødt, men om det er mere skinnende, det er sværere at se. Samlet er oplevelsen af Supersonic, at det er en den bedste hårtørrer, vi har haft til test på redaktionen – eller prøvet i øvrigt. Men den koster også derefter.

Supersonic koster lige knap 3000 kroner, og i skrivende stund – op til jul - fås den som en del af særlige gave-udgaver med ekstra tilbehør.

Annonce
Digitalt

Test: Lad ikke størrelsen snyde dig; kompakt kamera gemmer på imponerende funktioner

Annonce
Digitalt

Anmeldelse: Call of Duty Vanguard er klassisk Call of Duty - på godt og ondt

Annonce
Digitalt

Test: Få rummelig Dolby Atmos lyder for under 2000 kroner med Creative Stage 360

Annonce
Horsens For abonnenter

Grim, ærgerlig og snusket: Graven får ikke pæne ord med på vejen, men spørger du politikerne, er det netop ord, der skal være starten på forandring

Horsens For abonnenter

Lærer-Jan holder aldrig helt fri: Gæsterne og maden må vente, når eleverne ringer

Podcast

Ældre Sagen håber på ekstra læger til Hedensted: Vores medlemmer vil blive berørt meget

Hedensted

Fældninger og skader på træer: Det skal til for at hjælpe Staksrode Skov, siger Naturstyrelsen

Løvkvist: Messerschmidt kæmper for at vriste magten ud af døende hænder

Erhverv For abonnenter

Stinne rejste sig, da fundamentet under hendes firma smuldrede: Nu har hun 50 ansatte og modtager nye jobansøgninger hver dag

Horsens

Vaccinationscenter opruster med vagt efter hærværk og forsøg på brandstiftelse på centret

Danmark

Søndagens coronatal: Yderligere 11 er døde - 4326 har fået en positiv test

Seneste plus

Erhverv For abonnenter

Sushi-succes og vækst på værtshus, optik, chokolade og meget mere: Se hvordan lokale firmaer klarer skærene i ugens regnskaber

Skoleleder om mulig Omikron-variant: Der er så mange ansatte, der skal testes, at vi ikke kan tage imod elever

Horsens

Mens priserne på energi stiger: Her bliver der ingen prisstigninger på fjernvarme

Erhverv For abonnenter

Midt i tvangslukning og produktionsproblemer: Allan Hansen fik et af sine bedste år nogensinde - og succesen er kun vokset siden

Kultur

Udsatte familier får chancen for at holde jul på Fængslet

Annonce