Annonce
Kultur

Tegnefestival og DM bøjer sig for corona

Jannik Broz må aflyse årets tegnefestival i Horsens. Arkivfoto: Søren E. Alwan
Billedskoleleder håber, at DM i Tegning kan blive afviklet senere i år.
Annonce

Horsens: Stribevis af arrangementer bliver i disse dage aflyst i Horsens, og nu bøjer den årlige tegnefestival sig også for corona-smittefaren.

Arrangørerne på Billedskolen Horsens havde i første omgang meldt ud, at festivalen, der skulle kulminere med DM i Tegning for 9-21-årige på Horsens Kunstmuseum i den kommende weekend, ville blive gennemført. Det kunne ske på forsvarlig vis, vurderede arrangørerne.

Efter regeringens og myndighedernes seneste udmeldinger og tiltag for at inddæmme corona.-virussets udbredelse, er den beslutning imidlertid ændret.

Det betyder, at festivalen, der var planlagt til at strække sig over hele ugen med workshops og udstillinger frem mod DM i Tegning på lørdag, er blevet aflyst.

- Vi er meget ærgerlige over denne situation, men vi følger selvfølgelig myndighedernes anbefalinger på området. Vi håber, at der vil være mulighed for at afvikle årets DM i Tegning på et senere tidspunkt. Det er vi i fuld gang med at undersøge nærmere, udtaler billedskolens leder Jannik Broz i en pressemeddelelse fra Horsens Kommune.

Alle deltagere og inviterede gæster til tegnefestivalen vil blive kontaktet vedrørende aflysningen, oplyser arrangørerne.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Annonce