Annonce
Østjylland

Teaterkoncert kan opleves med eller uden mundbind: - Vi kræver det ikke

Teatret anbefaler mundbind til dem, der ser Nive Nielsen i "Teaterkoncert C.V. Jørgensen", men det er ikke et krav. Foto: Emilia Therese
Der er stadig billetter at få til C.V. Jørgensen på Aarhus Teater.
Annonce

AARHUS: Når Aarhus Teater på fredag har premiere på "Teaterkoncert C.V. Jørgensen" for fuldt (halvt) hus, kan gæsterne se forestillingen med mundbind på. Men de kan også lade være.

- Vi kræver ikke, at folk skal have mundbind på, men det er en anbefaling, understreger pressechef Morten Daugbjerg.

Teatret har i forvejen taget højde for coronaen. Kun 350 af de 700 sæder i Store Sal bliver besat, publikum bliver fulgt til deres pladser af kontrollører, og ingen må forlade deres pladser i pausen. Toiletbesøg bliver der dog givet lov til.

- Det er vigtigt, at alle får en god forestilling, så vi tager disse hensyn. Til pausen kan folk købe  en køletaske med rosévin, vand og snacks, som bliver bragt ind i salen, siger Morten Daugbjerg.

Annonce

4.628 billetter

"Teaterkoncert C. V. Jørgensen" spiller indtil 19. september, og det er stadig muligt at få billet.

- Der er solgt 7.863 billetter af i alt 12.491, så der er 4.628 tilbage. Selv om det er et pænt tal, anbefaler vi, at folk reserverer hurtigt efter premieren. Der går billetsalget ofte stærkt, viser erfaringen, siger Morten Daugbjerg.

"Teaterkoncert C.V. Jørgensen" er en samproduktion med Aveny-T i København, hvor den skulle have haft premiere i maj. Nu bliver første forestilling i Aarhus, mens Avenue-T viser teaterkoncerten i foråret 2022.

Danmarkspremiere

  • "Teaterkoncert C.V. Jørgensen" har premiere på fredag 14. august og spiller til 19. september på Aarhus Teater.
  • 350 billetter er til salg til hver forestilling. Der er 4.628 tilbage.
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Horsens

Frederik Rønnow skadet

Annonce