Annonce
Odder

Teaterfornøjelser på vej

"Det begynder at blive koldt om fødderne" er Hans Rønnes enmands-rejse mod døden: en rørende fortælling om at forstå den og om at forsone sig med tanken om at ophøre, så man med sindsro – og med humoren i behold – kan give sig hen til livets sidste kapitler. Foto: Axel Schütt
Odder Teater fejrer 40 års fødselsdag med blandt andet Hans Rønnes "Det begynder at blive koldere om fødderne" og "Sommer i Tyrol".
Annonce

Odder: Er man til teater, er der i den grad noget glæde sig til i den kommende sæson i Odder Teater.

Foreningen fylder nemlig 40 år i år, og det har resulteret i flere store forestillinger, skaffet på baggrund af de ønsker, som medlemmerne har haft.

Sæson 2020-2021 byder på syv forestillinger, som opføres på enten den store scene i Spektrum Odder, på Vestskolen og som noget nyt i Biffen i Odder.

Repertoiret rummer både godt klassisk teater og god underholdning med sang og musik.

Odder Teater

Odder Teater er en teaterforening, som blev stiftet den 25. februar 1981 og er en lokal forankret teaterforening med hjemsted i Odder Kommune.
Medlemmerne arbejder for at udbrede kendskabet til alle former for teatervirksomhed. Forestillingerne vælges især blandt de anerkendte turneselskaber. Et abonnement består af tre forestillinger. Dertil kommer flere familieforestillinger og café forestillinger, som kan købes i løssalg.
Det tilbydes hvert år en forestilling med mange af de kendte skuespillere, som man for eksempel kender fra film eller fjernsyn.
Odder Teater får støtte fra Statens Kunstråd, Kulturministeriet via Odder Kommune samt Scenekunstudvalgets Garantifond for Turneteater.

Den største forestilling er Folketeatrets ”Sommer i Tyrol”, som opføres torsdag 11. marts som en af tre abonnementsforestillinger. Det vil sige, at man får billetter til en ekstra god pris, hvis man køber til tre forestillinger samtidig. De andre to forestillinger i den pakke er ”Emma ude af takt” og Figaros med forestillingen »De tre musketerer – en for alle, alle for en og tre for en tier".

Annonce

Barrit og de græske guder

Til denne sæsons store familieforestilling vil Sigurd Barrit fortælle historier om de græske guder. Juleforestillingen for de mindste, »På sporet af julen«, vil traditionen tro igen i år bringe alle i julestemning.

Teatergængere vil desuden i Biffen kunne opleve Hans Rønne med den populære forestilling "Det begynder at blive koldere om fødderne" og Amina Jensen med forestillingen "Viva La Frida" om kunstneren Frida Karlos liv.

Til "Sommer i Tyrol" i marts 2021 vil Odder Teater fejre sin 40 års fødselsdag med et lille traktement til publikum.

Man kan læse mere om forestillingerne og købe billetter på odderteater.billetexpressen.dk fra midten af august.

Når salget først går i gang efter sommerferien, skyldes det ifølge Odder Teater, at forsamlingsreglerne ændrer sig løbende - og jo nærmere man kommer start på sæsonen, desto større chance er der for, at billetter og pladser passer sammen.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce