Annonce
Hedensted

Teater Jævn er klar med 1945-forestilling på Bjerre Arrest

Teater Jævn består af set fra venstre producent og lyddesigner Morten Mosgaard, dramaturg Gitte Villadsen, skuespiller Sofie Ancher Vea og instruktør Rasmus Ask.
Efter måneders usikkerhed begynder Teater Jævn prøverne til forestillingen i Bjerre Arrest, der får premiere 11. september.
Annonce

Bjerre: Med myndighedernes nye retningslinjer for kulturelle aktiviteter kan Teater Jævn  gennemføre deres forestilling "Bjerre Arrest 1945". Forestillingen får premiere 11. september – men med reduceret kapacitet.

Det lokale teater i Hedensted Teater Jævn har fulgt nøje med i udviklingen omkring coronavirussen, fordi det har været uvist om kulturarrangementer kunne gennemføres, men nu er der kommet mere klarhed.

Annonce

Publikum går selv rundt i forestillingen

Teater Jævns teaterforestilling Bjerre Arrest 1945 kommer til at foregå i det nedlagte arresthus i Bjerre og tager udgangspunkt i perioden efter befrielsen med retsopgøret som tema.

Forestillingen er planlagt til at foregå forskellige steder i arresten, så folk skal bevæge sig rundt for både at opleve arresten, som den står i dag – med teatrets scenografi – og for at se scener udspille sig forskellige steder.

Bjerre Arrest 1945

Forestillingen Bjerre Arrest 1945 har premiere 11. september i Bjerre Arrest i Bjerre. Forestillingen spiller frem til slutningen af uge 41.

Forestillingen er skabt af Teater Jævn, der også stod bag "Generalforsamlingen", som spillede flere udsolgte forestillinger i foreningslokaler rundt omkring i Hedensted Kommune.

Forestillingen er støttet af Det Fælles Landdistriktsråd, Fritidsudvalget samt Udvalget for Fællesskab og Fritid under Hedensted Kommune samt Statens Kunstfond og Den Jyske Kunstfond.

- Det er helt afgørende for os, at det skal være trygt at gå i teatret. Derfor har vi grundigt overvejet alle facetter af produktionen. Det betyder desværre også, at vi må ændre en smule i konceptet og bl.a. begrænse antallet af publikummer, vi kan tage ind ad gangen, siger Gitte Villadsen, dramaturg på Teater Jævn i en pressemeddelelse.

Annonce

Begynder prøver i uge 26

Det er et lettet teater, der nu kan starte prøver i Bjerre Arrest i uge 26.

- Vi kan lave en forestilling, der lever op til alle myndighedernes retningslinjer, så folk igen kan gå i teatret og få den sociale og kulturelle oplevelse, vi er mange, der har savnet under nedlukningen, siger teatrets producent Morten Mosgaard.


Sikkerhed og helbred for publikum og de medvirkende er meget vigtig for Teater Jævn, og de officielle anbefalinger fra sundhedsmyndighederne bliver selvfølgelig altid fulgt,

Gitte Villadsen


Målet er at kunne sætte billetter til salg allerede før sommerferien.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Horsens

Ejer af Oasen: Jeg troede, det var en kunde, der ringede for at aflyse...

Hedensted

Galleri udstiller samlerobjekter

Horsens For abonnenter

Borgmester er ærgerlig over Learnmark-beslutning - bestyrelsesformand åbner dør på klem

Annonce