Annonce
Erhverv

Tatovørbutik rykker fra Odder til Horsens: Golden Inksters åbner i Nørregade

Golden Inksters åbner 30. maj på adressen Nørregade 49. Foto: Marianne Husted
Annonce

Horsens: En stor butik med sort facade er ved at blive gjort klar til åbning 30. maj. Det er tatovør-forretningen Golden Inksters, som rykker fra Odder til Horsens.

- Det er jo min fødeby, siger indehaver Søren Heitmann, som i dag bor i Løsning.

Han har gennem de seneste to år fået bygget en god forretning op i Odder, men en stor del af kunderne kommer fra Horsens.

- Her bor også flere unge, siger han om en af grundene til, at han skifter adresse.

Søren Heitmann rykker sin tatoveringsbutik fra Odder til Nørregade i Horsens. Her er det fra åbningen i Odder for to år siden. Arkivfoto: Annelene Petersen

35-årige Søren Heitmann har arbejdet i fem år hos en tatovør i Vejle, inden han besluttede sig for at blive selvstændig. Han er ikke selv tatovør, men vil have fire faste artister tilknyttet. De tre følger med fra Odder, og han betegner dem som nogle af de dygtigste inden for branchen.

Navnet Søren Heitmann vil nogle måske kende fra Kanal 5-programmet: "All together Now", som han har deltaget i.

Annonce

Stor fest 13. juni

Forretningen skulle være åbnet med et brag af en fest.

Den er nu udskudt til 13. juni, hvor Søren Heitmann håber, at der er blevet lempet så meget på forsamlingsforbudet, at man kan samle 50 mennesker til en fest, hvor kunstneren Blak optræder, og hvor man kan hilse på reality-stjernen Casper Balo, der - som det hedder - bliver pint i stolen.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Sport

Jacob Knudsen stopper i Odder

Annonce