Annonce
AC Horsens

Tandløse AC Horsens fik tæv i Aarhus: Nyt rødt kort til Bjarke Jacobsen

Bjarke Jacobsen fik direkte rødt kort i anden halvleg. Det var anden gang i denne sæson, at midtbanespilleren fik marchordre. Foto: Scanpix.
Annonce

Aarhus: AC Horsens bliver bundhold i superligaen i denne sæson. Det understregede en svag præstation og et 3-0 nederlag til AGF.

AC Horsens lagde bedst ud, men det var aarhusianerne, der var skarpest og farligst, og for at gøre ondt være blev Bjarke Jacobsen for anden gang i denne sæson vist direkte ud efter en VAR-dom. Udvisningen blev fulgt op af målet til 3-0, og dermed var kampen afgjort allerede midtvejs i anden halvleg.

AC Horsens havde ellers skiftet ud og så ud til at komme med ny energi, men det røde kort og målet til 3-0 slukkede lyset hos AC-spillerne. AC Horsens tillod sig oven i købet at brænde et straffespark i slutminutterne.

Med nederlaget er AC Horsens stadig uden sejr i denne sæson, og holdet risikerer at blive isoleret i bunden af Superligaen, hvis Jonas Dal ikke snart får vendt udviklingen.

Albert Grønbæk fik kampens første store chance, da Jacob Buus spillede ham helt fri midt foran AC-målet, men afslutningen gik forbi mål. Kort efter slap han med gult for en hård tackling på Casper Højer Nielsen. Han havde højt løftet ben, men han ramte tilsyneladende ikke sin modstander.

AC Horsens var en del i boldbesiddelse, mens AGF lurede på omstillinger. Det gav hjemmeholdet en stor mulighed til Patrick Mortensen efter 20 minutter, men han sendte bolden over Matej Delacs mål.

Casper Tengstedt fik AC Horsens første gode mulighed midtvejs i første halvleg på en omstilling, men hans afslutning endte i fødderne på AGF-keeperen. Det var en stor chance, der skulle have været udnyttet bedre.

Det blev istedet AGF, der kom i front. Efter en halv times spil fik Jon Thorsteinsson drejet en bolden bagud til Albert Grønbæk, der midt for mål let kunne banke bolden ind over stregen til 1-0.

Hjemmeholdets første efter de første 45 minutter var fortjent. AGF kom til flest muligheder, mens AC Horsens sjældent bed fra sig. Kvaliteten manglede, som da Louka Prip sløsede vedet hjørnespark. I en svær kamp skal den slags udnyttes maksimalt.

På samme måde lavede Casper Tengstedt et dumt frispark tæt på eget felt i en ufarlig situation.

AC Horsens åbnede anden halvleg med at få en stor chance imod sig. Patrick Mortensen slap fri efter et boldtab, men Matej Delac vandt duellen med angriberen.

Bjarke Jacobsen rettede kort efter en afslutning fra Jonas Thorsens af, men bolden gik højt over mål.

Hjemmeholdet var anderledes skarpere, da Albert Grønbæk overløb Thor Lange og sendte et fladt indlæg ind til Patrick Mortensen, der let kunne sparke bolden i mål til 2-0.

Få minutter efter burde Jannik Pohl have reduceret, men i en god position sendte han bolden over mål. Han fik bolden foræret af AGF-forsvaret.

Bjarke Jacobsen fik sin anden udvisning i denne sæson, da han midtvejs i anden halvleg så rødt efter en VAR-dom. Patrick Mortensen var i duel med AC-spillere, og i første omgang vinkede dommeren afværgende. Efterfølgende blev det tjekket for straffespark og mulig frarøvelse af en oplagt scoringschance. Der var ikke straffe, men frispark på kanten af feltet, og det frispark blev takseret til et direkte rødt kort.

På det efterfølgende frispark blev Casper Højer Nielsens frispark rettet af, så bolden gik i nettet til 3-0.

I slutfasen fik Kjartan Finnbogason tilkæmpet sig et straffespark. Grabara tabte en afslutning og i jagten på returbolden blev Finnbogason væltet.

Kjartan Finnbogason sparkede selv, men sendte bolden over mål.

Jonas Dal havde som ventet kun ændret på en enkelt plads i startopstillingen i forhold til det hold, der spillede 2-2 mod FC Midtjylland. Corona-ramte Michael Lumb blev erstattet af Thor Lange.

De to hold:

AGF: Kamil Grabara, Alexander Munksgaard, Sebastian Hausner, Frederik Tingager, Casper Højer Nielsen, Patrick Olsen, Nicolai Poulsen, Benjamin Hvidt, Jon Thorsteinsson, Albert Grønbæk, Patrick Mortensen

AC Horsens: Matej Delac, Thor Lange, Alexander Ludwig, Malte Kiilerich, Jacob Buus, Casper Tengstedt, Bjarke Jacobsen, Jonas Thorsen, Louka Prip, Hallur Hansson, Jannik Pohl.

AC Horsens spiller igen på søndag hjemme mod FC Nordsjælland.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Horsens

Større udvalg, robotstyret dæklager og 40 lifte: Nyt bilhus på 5600 kvadratmeter står klar om et år

CORONAVIRUS

Live: Se listen - her skal du huske at bære mundbind

Annonce