Annonce
Brædstrup

Tandlægeklinik er snart klar med stor udvidelse

Tandlæge Birgitte Skadborg i samtale med murer Kjeld Rasmussen fra det lokale murerfirma Eilif Nielsens Eftf., der står for murerarbejdet på klinikken Også de øvrige håndværkere er fra lokalområdet. Foto: Peter Hald
Implantatcenter vokser kraftigt med 280 kvadratmeter ud mod Østergade i Brædstrup.

Brædstrup: Udvidelsen af Brædstrup Implantat Center på Tinghuspladsen i Brædstrup skrider fremad og holder tidsplanen. Klinikkens indehaver - tandlæge Birgitte Skadborg - har nu sat dato på rejsegildet. Det bliver 24. september, når nysgerrige Brædstrup-borgere fra klokken 15.30 kan stimle sammen ved klinikken og se med egne øjne, hvordan det går med byggeriet.

Der er tale om et meget omfattende projekt. Brædstrup Implantat Center har i længere tid haft behov for mere plads. Dagligt har klinikken besøg af mellem 110 og 120 patienter, og behovet for nye klinik-rum og andre lokaler er vokset. Antallet af medarbejdere er også steget og er nu nået op på 37.

Det betyder, at pladsen er trang i de gamle lokaler, men nu kommer der snart mere albuerum. Udvidelsen bliver på 280 kvadratmeter - plus en ny kæmpestor kælder - så der bliver plads til to nye klinik-rum, nye omklædningsfacilteter både for kvinder og mænd, et opvågningsrum, lager og nye kontorer - og ikke mindst plads til al den avancerede teknik, som en moderne tandlægeklinik har brug for.

Det nye byggeri skal være klar 1. november, og der bliver selvfølgelig noget logistik, der skal gå op i en højere enhed, når vi skal koble det gamle og det nye byggeri sammen.

Købte nabo-ejendom

Tidligere på året købte Brædstrup Implantat Center ejendommen Østergade 16. Denne gamle og noget forfaldne ejendom blev revet ned, og håndværkerne gik i gang. Apropos håndværkere er det udelukkende lokale firmaer, som Brædstrup Implantat Center benytter sig af, og det har Birgitte Skadborg ikke fortrudt.

- Byggeriet er gået på bedste vis. Vi har ikke mærket så meget til det, og håndværkerne har bare arbejdet og fået tingene til at fungere. Det nye byggeri skal være klar 1. november, og der bliver selvfølgelig noget logistik, der skal gå op i en højere enhed, når vi skal koble det gamle og det nye byggeri sammen, siger Birgitte Skadborg.

Projektet er en stor investering. Birgitte Skadborg vil ikke afsløre det nøjagtige beløb, men der er tale om flere millioner kroner. Til gengæld vil udvidelsen fremtidssikre tandlægeklinikken i mange år.

Ud over nybyggeriet bliver der plads til omkring 20 nye parkeringspladser ud mod Østergade.

Set fra Østergade syner byggeriet måske ikke af så meget, men man skal ikke tage fejl. Der er tale om en kraftig udvidelse af Brædstrup Implantat Center. Foto: Peter Hald
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Annonce