Annonce
Erhverv

Tandlægehuset får ny ejer: Hun kender huset såvel som byen

Kit Korsgaard og Torben Christiansen har arbejdet sammen før. Begge vil være i Tandlægehuset efter ejerskiftet. Foto: Morten Pape

Tandlæge Kit Korsgaard har købt Tandlægehuset i Hornsyld. Hun har tidligere arbejdet i klinikken og bor tæt på den.

Hornsyld: Tandlægehuset på Apotekerbakken kommer på nye hænder til marts.

Torben Christiansen, der åbnede klinikken i 1976 og har drevet den siden, har solgt livsværket til tandlæge Kit Korsgaard.

Hun driver klinik i eget navn i Horsens, og som tidligere ansat i Tandlægehuset og bosiddende i udkanten af Hornsyld har hun et godt kendskab til nyerhvervelsen.

- Jeg er forankret i lokalområdet og var glad for at arbejde i Tandlægehuset. Jeg ved, at det er et veldrevet sted - også i forhold til patienterne. De er velbehandlede, siger hun.

Nærheden og forhåndskendskabet var udslagsgivende for, at hun bød på stedet. Andre klinikker ville ikke have haft hendes interesse.

- Nej, for det er et kæmpe arbejde at overtage en klinik. Der er så mange administrative ting i forbindelse med overtagelsen og også driftsmæssigt til hverdag, siger hun.

Annonce

Hvis en patient ikke kan få en ønsket tid det ene sted, kan vi måske tilbyde vedkommende tiden det andet sted. Personalet vil også kunne flyttes, hvis behovet opstår. Det skal drives som én klinik, hvor arbejdet udføres to steder.

Kit Korsgaard.

Fortsætter i samme spor

Ved sin side i Tandlægehuset vil hun have Torben Christiansen, der fortsætter som arbejdende tandlæge på nedsat tid, og tandlæge Kristina Juul.

De nuværende klinikassistenter fortsætter også, og udover ansættelsen af en tandplejer vil der ikke ske store ændringer. Oplevelsen af at komme i Tandlægehuset skal være, som den plejer at være, siger Kit Korsgaard.

Hun vil fordele sin tid ligeligt mellem Hornsyld og Horsens, så hun veksler mellem at have tre og to ugentlige arbejdsdage de to steder.

Én klink på to adresser

Der er flere fordele ved at være indehaver af to klinikker, der ligger inden for 15 kilometers afstand af hinanden, mener hun.

- Hvis en patient ikke kan få en ønsket tid det ene sted, kan vi måske tilbyde vedkommende tiden det andet sted. Personalet vil også kunne flyttes, hvis behovet opstår. Det skal drives som én klinik, hvor arbejdet udføres to steder, siger Kit Korsgaard.

Hun er uddannet fra Tandlægeskolen i Aarhus i 2001 og arbejdede som tandlæge i Juelsminde og i Hornsyld, inden hun i 2010 overtog Erik Werner Hansens klinik på Hospitalsgade i Horsens.

Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Erhverv

Hushandler er steget med mere end 100 procent: Skanderborg, Hedensted og Horsens topper boligstatistik

Annonce