Annonce
Sport

Talenter får rutineret boss

Henrik Gerster skal føre Odder videre i kampen om en plads blandt landets bedste håndboldhold. Foto: Odder Håndbold
HÅNDBOLD - De unge talenter på Odder Håndbolds 1. divisionsmandskab får en garvet mand i spidsen fremover. Klubben har netop tegnet kontrakt med 51-årige Henrik Gerster, skriver klubben i en pressemeddelelse, hvor den nye cheftræners meritter summes op.

"500 ligakampe, 65 Europacup-kampe, 5 DM-titler og 6 pokaltitler, landskampe og to ophold i den tyske bundesliga taler sit eget sprog - Odder får tilført mere erfaring end nogensinde før," skriver klubben om Henrik Gerster, der i sin karriere som spiller bl.a. gjorde bemærket hos GOG herhjemme, mens han som træner bl.a. har været klub- og landstræner på Færøerne.

Gerster erstatter Odders nuværende træner, Mads Brandt.

- Vi er utrolig glade for valget af Henrik Gerster i et stærkt felt med flere meget kvalificerede kandidater, udtaler formand Henrik Bentsen i pressemeddelelsen.

- Vi er endnu engang gået efter en træner, som har sans for talentudviklingen og har arbejdet med unge spillere. Det tæller også, at Gerster har vist, at han kan skabe resultater i klubber med begrænsede ressourcer. Men det bedste af det hele er, at vi samtidig får en træner, som har en enorm erfaring som ballast, fremgår det af meddelelsen.
Henrik Gerster er gift og bosat på Færøerne, men er p.t. træner i Norge.

"Han forventer i løbet af foråret at flytte til Odder for at blive en integreret del af klubben og lokalsamfundet," skriver klubben.
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Danmark

Unik flyvetur i lukket luftrum: Se lufthavn fra oven

Annonce