Annonce
Odder

Tak fra en tilfreds pårørende

Annonce

Læserbrev: Uden at jeg på nogen måde skal stille spørgsmålstegn ved rigtigheden af de skrækkelige eksempler fra de to plejehjem, som har været fremme i pressen, synes jeg, det nu er på tide at fremhæve et af de mange gode plejehjem og personaler, som passer så godt på vores demente pårørende.

For en del år siden begyndte min gamle mor at vise tegn på demens.

Hun boede alene og efterhånden, som demensen udviklede sig, blev det mere og mere utrygt.

Odder Kommunes fantastiske demensteam kom derfor ind over.

Demenskoordinatoren og hjemmeplejen gjorde i kraft af deres dygtighed og empati et fantastisk arbejde for at hjælpe min mor, men efterhånden var der kun et at gøre, og det var at flytte mor på plejehjem.

Den beslutning var mor bestemt ikke med på, men det lykkedes til sidst at få hende overtalt.

Jeg tør slet ikke tænke på, hvad det ville have kostet af overtalelsesevner, hvis det havde været i dag med den dårlige omtale af vores plejehjem.


Jeg tør slet ikke tænke på, hvad det ville have kostet af overtalelsesevner, hvis det havde været i dag med den dårlige omtale af vores plejehjem.

Mona Björknäs


Mor kom på plejehjemmet Stenslund her i Odder, og efter kort tid der opdagede hun, hvor godt der var, og hun blev så glad for at være der.

Endnu engang oplevede vi et dygtigt og empatisk personale, som både tager sig godt af beboerne, men som også tænker på at holde en fin kontakt med de pårørende.

Men selvfølgelig kræver det jo også en indsats fra de pårørende bl.a ved, at de pårørende og personalet har dialog med hinanden, hvis der opstår handlinger, som man kan være uforstående overfor.

Vi skal huske også at fortælle om alle de gode plejehjem og personaler, som vi har, og ikke kun de dårlige eksempler. Vores ældre eller demente bliver skrækslagne, hvis de kun hører om disse dårlige episoder.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Østjylland

Coronavirus viser tænder: Der er enorme forskelle i smittespredningen i de østjyske kommuner

Annonce