Annonce
Læserbrev

Tak, AC Horsens, og tillykke

Nu håber jeg blot, jeg snart kan komme på stadion igen, og at der ikke rejser for mange spillere, inden den nye sæson skal begynde.
Annonce

Læserbrev: Drømmer jeg, eller er jeg vågen?

Jeg kan næsten ikke finde ord for det, jeg lige har oplevet.

Når jeg som læserbrevsskribent jo er vant til at skrive kritisk, er det en sand fornøjelse at sidde her - med tårer i øjnene - og skrive om det, der netop er sket.

At opleve AC Horsens' kamp mod Brøndby var jo helt fantastisk.

Disse spillere, der kom sidst tilbage af alle i Superligaen efter corona-nedlukningen, har vist en imponerende styrke gennem de sidste tre kampe, og så i dag (7. juni, red.), hvor de banker mægtige Brøndby. Imponerende og mageløst.

Jeg har ikke altid været tilfreds, men med den styrke, de viste i dag, er der mange flere point i vente.

Netop nu er holdet en fornøjelse at følge. Der er spillere oppe i årene, der kan løbe solen sort, der er spillere med mange år foran sig, og så er der unge spillere, der kan bringe stabilitet i AC's forsøg på at stabilisere sig i Superligaen.

Det mest glædelige så vi lidt af i dag, da Jeppe Kjær kom ind. Dette store talent er en blandt mange fra AC's akademi. Det må også give Jeppes kammerater et boost at se, det kan lade sig gøre.

Så drenge, kæmp for alt, hvad I har kært.

Jeg løfter også hatten for hele staben omkring holdet under ledelse af Bo Henriksen samt ledelsen på de bonede gulve. Godt gået, alle.

Det er også en fornøjelse at høre de positive kommentarer i medierne.

Nu håber jeg blot, jeg snart kan komme på stadion igen, og at der ikke rejser for mange spillere, inden den nye sæson skal begynde.

For Horsens som by har dagen været en kæmpe reklame. Der har lydt Horsens i direkte tv i flere timer, og solen skinnede, selv om DMI havde lovet skybrud kl. 17 over Horsens.

Det kom der så også i overført betydning for Brøndby.

Tak, AC Horsens, og tillykke, men husk, der er seks kampe endnu, og de fleste skal vindes.

Ejgil Grøn Johansen. Arkivfoto
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
AC Horsens

Kampen minut for minut: AC Horsens var nedspillet totalt og tabte trods fin slutspurt

Annonce