Annoncørbetalt indhold

Tag på online-auktion imens butikkerne er lukket

PR-foto credit

Denne artikel indeholder sponsoreret indhold

Imens de fysiske butikker i hele landet er lukket som følge af Corona-smitten og den forlængede nedlukning, tænker danskerne i nye baner. Måske savner du også at få shoppelysten styret eller at komme ud og kigge i genbrugsbutikker eller på loppemarkeder, men det er der heldigvis råd for. Det er ingen nyhed, at onlinehandlen klarer sig utrolig godt for tiden, fordi mange køber online, når butikkerne holder lukket, og det samme gælder for de populære online-auktioner på flere af landets auktionshuse. Her bliver hammeren stadig svunget på de mange spændende netauktioner, for købelysten har ikke fortaget sig. Herunder vil du derfor kunne læse om de udbredte Campen Auktioner - Auktioner online, som har linet op med masser af spændende katalognumre på nettet.


Annonce

Online-auktioner for alle - også dig 

Det byder sig selv, at netauktionerne ikke kan give dig den samme følelse og stemning, som hvis du var til stede til en fysisk auktion hos Campen Auktioner i et af de landsdækkende auktionshuse. Der er meget få ting, der fungerer, som de plejer på grund af Corona-pandemien. Til trods for det, tilbyder Campen Auktioner en masse spændende katalognumre fra deres mange forskellige kategorier, som kan findes online, samme sted som du finder de online auktioner. Auktionshuset har dygtiggjort sig i online-auktioner langt før Corona overhovedet eksisterede. Blandt det enorme udvalg af online-auktioner finder du alt lige fra unikke retrofund til antikke klenodier og moderne indretning, familieliv, elektronik, køretøjer, maskiner og meget meget mere. Det er derfor svært at forestille sig, at der ikke er en eller flere auktioner hos Campen lige nu, som vil interessere dig.


Campen Auktioner - Kvalitet og god service 

Hos Campen Auktioner er savnet til dig og de andre besøgende på auktionerne stort, for det bedste ved et auktionshus er, når det er fyldt op af muntre og købelystne kunder. Til gengæld er der ikke forskel på kvaliteten af auktionerne og den altid gode service, som du vil modtage på online-auktionerne på nettet sammenlignet med de fysiske auktioner. Du vil altid blive taget godt imod med dine spørgsmål på mail eller telefon, hvis du for eksempel er i tvivl om, hvordan de online auktioner fungerer før, under og efter dit køb eller salg. Mange af kunderne på auktionshuset oplever desuden, hvor enkelt det er at deltage i netauktionerne og hvor godt det fungerer at se og læse om de forskellige katalognumre online. Hvis du ikke allerede har oplevet de populære auktioner online, vil du sandsynligvis blive overrasket over det store og flotte udvalg.

Denne artikel indeholder sponsoreret indhold

Om Annoncørbetalt indhold

Annoncørbetalt indhold er et annonceformat, der er blevet til i samarbejde mellem Jysk Fynske Mediers kommercielle afdelinger og en annoncør.

Jysk Fynske Mediers uafhængige redaktionelle medarbejdere er således ikke involveret i nogen faser af udviklingen af det betalte indhold. Lige som annoncørerne ikke har nogen indflydelse på det redaktionelle indhold på Jysk Fynske Mediers nyhedssites.

Når en artikel er markeret med ’annonce’ eller ‘annoncørbetalt indhold’, betyder det, at en annoncør har betalt for artiklen og har haft indflydelse på indholdet i den konkrete artikel.

Annoncørbetalt indhold skal leve op til Jysk Fynske Mediers nyhedssites øvrige stil, tone og den generelle kvalitet, som læserne normalt forventer sig at møde.

Annoncørbetalt indhold vil altid være tydeligt afmærket med ‘Annoncørbetalt indhold’ og annoncørens logo for at gøre det tydeligt for vores læsere, at artiklen er betalt. Desuden vil valg af skrifter, farver og design adskille sig fra Jysk Fynske Mediers uafhængige redaktionelle artikler for at undgå forveksling.