Annonce
Skanderborg

Ta' bussen på festival og hjem igen: Midttrafik kører direkte til Smukfest

Ræk hånden op, hvis du har tænkt dig at tage bussen til årets Smukfest. Foto: Sarah Christine Nørgaard/Scanpix
Midttrafik har lanceret en række direkte busser mellem byer i Region Midtjylland og Smukfest.

SKANDERBORG: Skal du på Smukfest i år? Så er der gode nyheder fra Midttrafik. Selskabet sætter nemlig direkte busser ind, som kører til festivalpladsen fra forskellige byer i Region Midtjylland.

På Midttrafiks hjemmeside kan man se køreplanerne for busserne, der kommer til at køre til og fra stationerne i Aarhus, Horsens, Galten, Silkeborg og Odder. Det er udover de allerede eksisterende busruter, der kører til og fra området i nærheden af festivalpladsen. Under festivalen kan man også købe en Smukfest busbillet, som giver mulighed for at køre ubegrænset i Midttrafiks område i 24 timer, hvis man samtidig kan vise chaufføren en billet eller et armbånd til festivalen. Billetten kan kun bruges fra 2.-13. august.

De direkte busser bliver - meget passende - udstyret med skilte, hvor der står "Smukfest Direkte". Samtidig bliver køreplanen for bus 300S udvidet, så den får flere afgange i tiden omkring Smukfest.

Årets Smukfest løber af stabelen mellem 7. og 11. august og de fleste billetter er allerede udsolgt. Der er dog stadig søndagsbilletter og partout-billetter til børn til salg.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Annonce