Annonce
Erhverv

Tørring VVS vokser: Køber Vonge Smede og VVS

Kim Dresler (tv.), Vonge Smede og VVS, har solgt sin forretning til Claus Karlskov (th.), der har Tørring VVS. Privatfoto

Tørring: Fredag 1. maj overdrager indehaver af Vonge Smede og VVS, Kim Dresler, nøglerne til virksomheden til indehaverne af Tørring VVS, Kamilla og Claus Karlskov.

Med opkøbet forfølger Tørring VVS strategien om, at vækst er et afgørende fundament til at vinde større entrepriseopgaver. Det fortæller direktør Claus Karlskov, der glæder sig over, at Kim Dresler har valgt at sælge sit livsværk til Tørring VVS A/S.

- Tørring VVS overtager en sund og veldrevet virksomhed med dygtige medarbejdere. Vi har haft et godt samarbejde med Kim Dresler og hans ansatte i mange år. Vi har flere fælles kunder, og der har altid været en god kemi, selvom vi naturligvis også har konkurreret om og givet pris på de samme opgaver, fortæller Claus Karlskov, der ser frem til at arbejde sammen med og servicere nye kunder.

- I Tørring VVS glæder vi os til at servicere kunderne i Vonge Smede & VVS, der blandt andre tæller Give Huset, lokale vandværker, boligforeninger og ikke mindst de mange private husejere, forklarer Claus Karlskov.

To medarbejderne i Vonge Smede & VVS ApS følger med over i Tørring VVS A/S. Kontoret på Vonge Skovvej flyttes til Sønderbrogade i Tørring.

Planlagt salg

Salget af Vonge Smede & VVS ApS til Tørring VVS A/S er helt udramatisk. Det understreger den snart tidligere indehaver af smede- og VVS virksomheden Kim Dresler.

- Jeg er 47 år og har drevet virksomheden siden 1999. I de sidste to år har jeg gået med tanken om, at jeg skal prøve noget andet i livet. Det får jeg mulighed for nu, og jeg glæder mig til at se, hvad fremtiden byder på, fortæller Kim Dresler, der endnu ikke ved, hvad han skal arbejde med fremover.

- Det har været helt fantastisk at drive Vonge Smede & VVS. Jeg har nydt hver eneste dag på arbejdet og det gode samarbejde med kunder og ansatte. Men jeg er træt af alt papirarbejdet, ligesom det er et hårdt arbejde konstant at skulle holde sig opdateret på nye lovkrav og bygningsreglementer, forklarer Kim Dresler, der glæder sig over, at det er Tørring VVS A/S, der endte med at købe virksomheden.

- Tørring VVS er dygtige og kendt for at levere et ordentligt stykke håndværk. De ligger centralt for kunderne i Vonge Smede & VVS, og de har musklerne og den nødvendige kapacitet til at holde sig opdaterede på specialiseret viden, lovkravene og de mange nye muligheder for eksempelvis klimavenlige løsninger, siger Kim Dresler, der vil bruge de næste måneder på afklare sin jobmæssige fremtid.

Tørring VVS har i forvejen 46 medarbejdere, hvoraf en del har haft både 10, 15 og 20 års jubilæum.

Annonce
Horsens For abonnenter

Langt fra første gang: 35-årig sendte dickpics og truede piger til at sende nøgenbilleder, mens han var i behandlingsdom for tilsvarende kriminalitet

Danmark

Torsdagens coronatal: Antallet af indlagte falder med 14

Annonce
Annonce
Annonce
Erhverv For abonnenter

Kasper Würtz trækker Christian Bitz i retten i ny sag: - Jeg er nødt til at gå hele vejen, ellers har det hele været forgæves

Horsens For abonnenter

Se visualiseringerne af omstridt omfartsvej: Stor landskabsbro på otte søjler gennem naturskøn ådal er på tegnebrættet

Horsens

Nyt svar fra ministerium: Bådvraget i fjorden kan få lov at blive liggende

Hedensted For abonnenter

Bliver dit nabolag også tilgodeset? Se listen over ekstraordinært mange nye byggegrunde

Brædstrup

Udvidelse af hal, julebelysning og en skovtrold: Budgetforlig kastede lidt af hvert af sig

Nyhedsbrev For abonnenter

Dagens overblik: Få styr på de vigtigste lokale historier på fem minutter

Horsens

Dement beboer gik hjemmefra og blev fundet død: Alle procedurer er fulgt både før og efter, han forlod plejehjemmet

Kultur

Lidende Elton John udskyder dele af den farvel-turné, der skal forbi Horsens i 2022

Erhverv

Stjerneadvokat afsløret: Skal betale millionbeløb tilbage

Sport

Drømmen om OL lever: Dramatisk kollision i kapsejlads var et stort antiklimaks for Horsens-sejler

HH Elite For abonnenter

HH Elite i vild optur: Jan Leslie forvandlede døde høns til et vinderhold med stærke keepere og blev belønnet med en sejr

Horsens

Beboere skal genhuses efter brand i villa

Annonce