Annonce
AC Horsens

Tørre tæsk: AC Horsens faldt sammen i Aarhus

Malte Kiilerich var impliceret i AGF's scoring til 1-0 i slutningen af første halvleg og blev skiftet ud i pausen. Foto: Henning Bagger/Ritzau Scanpix
Annonce

Aarhus: AC Horsens har de seneste fire kampe leveret fine stabile præstationer, men mod AGF faldt korthuset sammen og holdet tabte fortjent med 2-0 efter en meget tam indsats.

AC Horsens blev presset i bund fra start og var ikke i stand til at skabe noget offensivt eller blot sætte nogle afleveringer sammen. Dermed blev det blot et spørgsmål om tid, inden det ville gå galt, og det gjorde det i tillægstiden til første halvleg, og efter målet til 1-0 var kampen mere eller mindre afgjort.

Med nederlaget forpassede AC Horsens muligheden for at holdene bunden af Superligaen på afstand. AGF var før kampen noteret for to point, og hentede dermed sin sæsonens første sejr.

AGF kom bedst fra start med en dobbeltchance efter fem minutters spil, men Michael Lansing diskede op med et par store redninger.

Hjemmeholdet sad tungt på spillet og kom frem til mange indlæg, men det blev aldrig for alvor farligt. Niklas Backman fik headet på mål efter 28 minutter, men bolden var let at samle op for Michael Lansing.

AC Horsens var sjældne gæster foran AGF-målet, men Louka Prip fik sendt et par forkølede afslutninger afsted før pausefløjtet.

Det lignede 0-0 i første halvleg, men efter 45 minutter og 50 sekunder fik Nicklas Helenius en tå på et indlæg fra Mustapha Bundu og prikket bolden i mål til 1-0. Det var Malte Kiilerich, der ikke fik lukket af i højresiden.

Han blev pillet ud i pausen og erstattet af Erhan Masovic, som AC Horsens har lejet i Club Brugge.

Serberen kom straks på arbejde, og Nicklas Helenius var efter få minutter af anden halvleg tæt på at øge til 2-0. Kort efter headede Ankersen forbi et tomt AC-mål.

AC Horsens red stormen af, men det lykkedes aldrig for alvor at etablere et pres på AGF-målet. Det var meget sigende, da Michael Lumb sendte et indlæg ind foran hjemmeholdetse mål efter en lille times spil. Den eneste i AGF-feltet var målmand William Eskelinen.

Kort efter spadserede Mustapha Bundu igennem AC's defensiv og hamrede bolden i mål til 2-0.

Med et lille kvarter igen kom Nicolai Brock-Madsen til en god afslutningsmulighed, men angriberen headede forbi mål.

I tillægstiden hamrede indskiftede Mikkel Qvist bolden over mål.

Bo Henriksen havde som ventet kun ændret på en enkelt plads. Alexander Ludwig afløste Sivert Heltne Nilsen i midterforsvaret.

De to hold:

AGF: William Eskelinen, Alexander Munksgaard, Niklas Backman, Jesper Juelsgård, Casper Højer Nielsen, Mustafa Amini, Zachary Duncan, Jon Thorsteinsson, Mustapha Bundu, Jakob Ankersen, Nicklas Helenius.

AC Horsens: Michael Lansing, Peter Nymann, ALexander Ludwig, Malte Kiilerich, Michael Lumb, Louka Prip, Bjark Jacobsen, Hallur Hansson, Jonas Thorsen, Rune Frantsen, Nicolai Brock-Madsen.

AC Horsens spiller igen på mandag hjemme mod AaB. Det er i forbindelse med den kamp, at Thomas Kortegaard officielt slutter sin karriere.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Horsens For abonnenter

Se billederne: Nu skal Horsens Fjords havmiljø forbedres - frivillige sætter titusindvis af ålegræsplanter i fjordbunden

Skanderborg

Tyve stjal pengeskab fra skole

Annonce