Annonce
Erhverv

Tømrermester tilbyder hjælp til selvstændige i knibe

Tømrermester med mere John A. Laursen søger efter små håndværksmestre, der er kommet i klemme på grund af coronakrisen. Foto: Jens Amtoft
John A. Laursen har trods krisen stadig gang i byggeri med mere. Han tilbyder nu at dele arbejdsopgaver med små lokale virksomheder.

Gedved: - Er du selvstændig tømrer, murer, maskinfører eller lignende, og mangler du arbejde lige nu pga. krisen, så tøv ikke med at kontakte os, da vi godt vil dele det arbejde, vi har, så vi kan hjælpe hinanden igennem det her.

Sådan lyder det torsdag formiddag i et opslag på Facebook.

Bag opslaget står tømrermester og entreprenør m.m. John A. Laursen, med hovedsæde i Gedved.

- Det kunne være, vi kunne bruge to-tre mindre håndværksmestre, måske med en lærling eller en svend, som man kunne hjælpe. Det er lidt synd for dem, der måske er startet inden for et år eller to, og som nu står i den her krise og ikke rigtig kan komme videre, siger John A. Laursen.

Han vurderer, at firmaet har mulighed for at tage seks-syv stykker. Firmaet har i forvejen omkring 40 ansatte.

- Det her er møntet på nogle mindre selvstændige, og de skal være lokale. Hvis der er et stort entreprenørfirma eller et firma fra Ringkøbing, der ringer og tilbyder arbejdskraft, er det ikke noget, jeg er interesseret i. Men hvis der nu er en lille tømrermester med to eller tre mand, som mangler noget at lave lige nu, så vil jeg gerne hjælpe ham. Det kan jo være, at han måske kan hjælpe mig på et andet tidspunkt, hvis jeg skulle stå og mangle folk til en opgave, siger John A. Laursen.

Annonce

Det er lidt synd for dem, der måske er startet inden for et år eller to, og som nu står i den her krise og ikke rigtig kan komme videre.

John A. Laursen, tømrermester

Mange arbejdsopgaver

Ud over tømreropgaver dækker firmaet en lang række arbejdsopgaver som bl.a. murer- og kloakarbejde.

- Vi har nogle kommunale byggerier, både for Horsens Kommune og for Skanderborg Kommune, som er sat i stå. Men jeg har selv gang i nogle projekter for mit eget ejendomsselskab i Gedved og i Skanderborg, hvor vi kan gøre noget. Vi har den fordel, at vi som firma ikke kun er specialiseret i en enkelt ting. Vi har én stor pærevælling af opgaver rundt omkring, hvor vi godt kan komme til at arbejde, siger John A. Laursen.

Han roser Horsens Kommune for at have arbejdet hurtigt vedrørende en byggetilladelse.

- Her har kommunen været rigtig flink, så vi fortsat har noget at lave. Det er klart, at hvis den her krise kommer til at vare tre-fire måneder, så kan det da godt være, at jeg kommer til at fortryde, men det tror jeg ikke på, at den gør, siger John A. Laursen.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Annonce