Annonce
Odder

Tøjmand bliver ny formand for Køb Odder

Lars Juel fra Tøjeksperten er ny formand for Køb Odder. Hvis alt går efter planen får han travlt med at klippe snore til byens park og en ny udgave af Torvet i de kommende år.Arkivfoto: Søren E. Alwan
Afgående formand Flemming Birch overdrager en forening med medlemsfremgang og masser af visioner, som ser ud til at blive til virkelighed.

Odder: Det bliver Lars Juel fra Tøjeksperten på Torvet, der bliver den nye formand for Køb Odder. Det blev afgjort, da Køb Odder torsdag aften havde generalforsamling, hvor den tidligere formand, Flemming Birch, på forhånd havde meddelt, at han ville trække sig fra såvel formandsposten som bestyrelsen.

Det var Flemming Birchs fjerde generalforsamling som formand for en forening, der i samme periode har ændret sit fokus betydeligt.

- Siden 2016 har vi næsten firdoblet det beløb, vi bruger på aktiviteter i byen, og vi har stigning i medlemstallet, så vi lige nu har 152 medlemmer, siger Flemming Birch.

Køb Odders bestyrelse

Efter generalforsamlingen i Køb Odder torsdag aften ser den nye bestyrelse ud som følger:

Formand Lars Juel - Tøjeksperten

Næstformand Peter Astrup - Eine Kleine Bier Bar

Desuden består bestyrelsen af Kurt Møller - Koreny, Jesper Christensen - Helseworld, Jan Holmelund - Holmelund, Danni Frederiksen - Intersport, Arne Sørensen - Kvickly, samt de to nyvalgte medlemmer Jacob Kallestrup Sørensen- Green Vibe og Sofie Dalsgaard - Skjold Optik.

Udover Flemming Birch er også Rikke Calmar - Bog & Idé trådt ud af bestyrelsen.

Julesucces

Særligt omkring jul kunne borgerne i 2018 opleve, hvad nogle af de ekstra penge bliver brugt til. Der var nemlig gjort ekstra meget ud af julestemningen på Torvet.

- Jeg lærte noget vigtigt af de nye juletiltag, og det er, at vi ikke behøver pakke hele byen ind som julegave for at være en attraktiv juleby. Hvis vi giver den gas på et forholdsvis lille område, så har det til gengæld stor effekt. Det skal vi blive ved med at udvikle, siger Flemming Birch.

Pengene til de ekstra juleaktiviteter kom fra julebanko i 2017. Bankoet blev gentaget i 2018 og lavede et overskud på mere end 100.000 kroner, som bliver brugt på dette års juleaktiviteter.

- Julebanko er et fantastisk arrangement, hvor vi får brug for nye kræfter til at drive det videre, lyder formandens opfordring.

Der kom en plan

Udover julebankosuccesen glæder Flemming Birch sig over at overdrage en forening, som for fire år siden ikke havde nogen egentlig strategi eller plan.

Det blev der lavet. Og ikke mindst i forhold til en udvikling af midtbyen er der masser af nye opgaver på vej for den nye formand.

- Vi er i mål med mange ting og rigtig godt på vej med andet, så den nye formand får forhåbentlig fornøjelsen af at klippe snore, og det kan jeg godt unde ham, siger Flemming Birch.

Annonce
Forsiden netop nu

Mest læste

Annonce