Annonce
Horsens

Tøjeksperten på Søndergade lukker: - Vi er selvfølgelig superærgerlige

Tøjeksperten på Søndergade er blandt de 20 butikker, som koncernen bag kæden, PWT Group, fredag har valgt skal lukke som en konsekvens af de seneste mange ugers corona-situation. Arkivfoto: Søren E. Alwan
Tøjeksperten i Horsens er blandt de butikker, der ikke får lov at køre videre. Det er de seneste mange ugers nedgang grundet corona-situationen, der er årsagen, lyder det fra ejeren af Tøjeksperten, PWT Group.
Annonce

Horsens: PWT Group, der blandt andet ejer Tøjeksperten, har netop meddelt, at forretningen på Søndergade i Horsens er blandt de i alt 20 butikker, der lukker.

Det vil ske inden udgangen af juni, lyder det i en pressemeddelelse fra koncernen. Butikskædens ejer meldte allerede mandag, at der skal lukkes butikker, men da blev der ikke sat navn på, hvilke butikker der bliver tale om.

- Vi er desværre tvunget til at reducere vores omkostninger som en konsekvens af Corona-krisen, og det betyder, at vi må lukke en række butikker landet over, udtaler direktør for Tøjeksperten-kæden i Danmark, Simon Würtz.

Hos butikschef i Tøjeksperten i Horsens, Henrik Kelstrup, er der ærgrelse at spore oven på udmeldingen:

- Vi er selvfølgelig superærgerlige over, at butikken lukker, men der var desværre ikke andre løsninger. Så nu koncentrerer vi os om at få gennemført et godt ophørsudsalg og få sagt pænt farvel og tak til alle vores dejlige kunder, siger han.

Butikken har nu taget hul på sit ophørsudsalg, som forventes at køre over de næste uger.

- Vi håber at se en masse af vores gode kunder i butikken, inden vi lukker, så vi kan få sagt dem pænt farvel og tak, lyder det fra Henrik Kelstrup.

Tøjeksperten-kæden fortsætter på landsplan med cirka 106 butikker, ligesom kæden driver en landsdækkende onlineshop.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Annonce