Annonce
Erhverv

Tøjeksperten og Wine’N Fun klar til åbning

Søren Rasmussen (til venstre) og Morten Orluff på trappen til det, der for år tilbage var Brande Hotels scene. Foto: Mikael Lund
Ny fælles butik åbner torsdag. Dog uden køtilbud og vinsmagning.

Brande: Det er ikke alt, der står stille i øjeblikket. For eksempel må butikker, der ikke ligger i centre, gerne holde åbent, og det benytter Morten Orluf og Søren Rasmussen sig af, når de torsdag indvier deres nye fælles butik på Storegade.

Butiksåbningen har været planlagt i månedsvis, så der-for har de to butiksindehavere valgt at gennemføre åbningen torsdag, dog med et noget beskåret program. Blandt andet er de planlagte vin-smagninger hos Wine’N Fun udsat til en anden god gang.

Deciderede køtilbud er der heller ingen af, til gengæld er der gode tilbud nok til alle, forsikrer de to butiksindehavere.

Eftersom Tøjeksperten flytter tværs over Storegade til nr. 21, er der 21 procents rabat på hele sortimentet i butikken, og også hos Wine’N Fun, der flytter fra Ørbækvej til det gamle Brande Hotel, som i de seneste mange år har været en Sportmaster-butik, er der mulighed for at gøre en god handel. Med cirka 27.000 flasker vin på lager skulle der da også være en god chance for at finde noget, der kan bruges.

- Vi vil gerne vise butikkerne frem, siger Morten Orluf, der heller ikke lægger skjul på, at der efter flere ugers nedlukning af samfundet gerne snart må komme lidt penge i kassen igen.

– Vi lukker ikke 200 ind, understreger Søren Rasmussen, der lægger op til fire-fem kunder ad gangen i hans del af butikken. Derudover er der indkøbt håndsprit i rigelige mængder, og så lægger de to ellers op til, at man bruger sin sunde fornuft og følger myndighedernes anbefalinger.

Søren Rasmussen benytter flytningen til de totalt gennemrenoverede lokaler til at udvide sortimentet med spiritus (primært rom, gin og whisky), chokolade og andre specialiteter, som kan anvendes til gavekurve og værtindegaver. Inden længe vil man også kunne købe specialøl hos Wine’N Fun, dels fra et portugisisk mikro-bryggeri, dels fra et lokalt bryggeri.

Hos Tøjeksperten betyder de nye lokaler ikke de store omvæltninger i sortimentet, til gengæld har Morten Orluf besluttet sig for at samle kræfterne 100 procent i Brande efter at have drevet Tøjeksperten i Strøgcenteret i Ikast siden november 2018. Her er lejemålet blevet sagt op, og så snart myndighederne åbner for muligheden, vil ophørsudsalget her blive sat i gang, oplyser Morten Orluf.

Makkerparret har stor ros for godt samarbejde hele vejen igennem processen til deres udlejere Kirsten og Bjarne Rahbek, der ejer det gamle hotel. Renoveringen har blandt andet betydet, at den gamle scene bagest i bygningen igen er kommet til sin ret, og det samme er det originale egetræsparketgulv, som har fået en ordentlig tur med slibemaskinen. Vægge og lofter er blevet malet, og der er kommet helt nye LED-lamper op overalt, så det er på alle måder som at træde ind i en helt ny butik – uanset om man besøger Tøjeksperten eller Wine’N Fun.

Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Horsens

Ny tennis-dille på vej: Sådan har kommunen fordelt 900.000 kroner til nye faciliteter

Annonce