Annonce
Horsens

Tøftings brændte villa solgt

I september 2011 brændte Stig Tøftings gård i Hørning under mystiske omstændigheder. De seneste uger er den udbrændte stuebygning blevet fjernet fra brandtomten, ligesom meget af bevoksningen på grunden er fældet. (Arkivfoto)
Annonce
Hørning - Stig Tøftings idylliske villa på hjørnet af Fregerslevvej og Herredsvejen i Hørning er blevet solgt til en ukendt køber.

Hvad der nu skal ske med grunden er usikkert, men Skanderborg Kommune oplyser til Lokalavisen Skanderborg, at den nye ejer for nylig har søgt om tilladelse til at rive den gamle bygning ned.

Siden den påsatte brand for knap to år har politiet arbejdet på at få opklaret den mystiske brand i huset på den 5000 kvm store grund. Men i sommeren 2012 opgav politiet at finde en mulig bagmand til branden.
Annonce

Ingen kommentar

De tekniske undersøgelser viste, at der var tale om en påsat brand, for der blev fundet spor efter brandbare væsker på gulvet på førstesalen. Husets tyverialarm gik også i gang før brandalarmen, så det tydede på, at der var ubudne gæster på stedet.

Den tidligere fodboldsspiller og nu kommentator ønsker ikke at kommentere salget overfor avisen.
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Annonce