Annonce
Horsens

Tøftings brændte villa solgt

I september 2011 brændte Stig Tøftings gård i Hørning under mystiske omstændigheder. De seneste uger er den udbrændte stuebygning blevet fjernet fra brandtomten, ligesom meget af bevoksningen på grunden er fældet. (Arkivfoto)
Hørning - Stig Tøftings idylliske villa på hjørnet af Fregerslevvej og Herredsvejen i Hørning er blevet solgt til en ukendt køber.

Hvad der nu skal ske med grunden er usikkert, men Skanderborg Kommune oplyser til Lokalavisen Skanderborg, at den nye ejer for nylig har søgt om tilladelse til at rive den gamle bygning ned.

Siden den påsatte brand for knap to år har politiet arbejdet på at få opklaret den mystiske brand i huset på den 5000 kvm store grund. Men i sommeren 2012 opgav politiet at finde en mulig bagmand til branden.

Ingen kommentar

De tekniske undersøgelser viste, at der var tale om en påsat brand, for der blev fundet spor efter brandbare væsker på gulvet på førstesalen. Husets tyverialarm gik også i gang før brandalarmen, så det tydede på, at der var ubudne gæster på stedet.

Den tidligere fodboldsspiller og nu kommentator ønsker ikke at kommentere salget overfor avisen.
Annonce
Forsiden netop nu
Leder

Leder: Tirsdag morgen går alting lidt hurtigere på hsfo.dk

Nye briller, ny frisure eller et slips, der matcher efterårets farver - de fleste af os trænger til at få vores "look", som det hedder på nydansk, forfrisket en gang imellem. Og det gælder såmænd også Horsens Folkeblads hjemmeside, www.hsfo.dk, som tusindvis af horsensianere - flere og flere - klikker ind på hver dag. Den tekniske stab, der designer hjemmesiden, har arbejdet længe og målrettet med en opdatering, og i morgen tidlig, tirsdag klokken 4, går det nye hsfo.dk så i luften. Helt synligt vil det være, at hjemmesiden har fået nyt design og nye skrifter - men opdateringen indeholder også en række tekniske forbedringer, som vil komme læserne til gavn. Først og fremmest er den nye hjemmeside endnu hurtigere med nyhederne end den nuværende. Nyhederne kommer hurtigere ud i verden, når vi på redaktionen trykker "offentliggør" - og hjemmesiden reagerer mere tjept, når du som læser klikker på artikler og/eller billeder. Det nye design gør det samtidig muligt for os at præsentere flere nyheder ad gangen, især for dem, der følger med på en pc. Den nye hjemmeside er naturligvis også tilpasset iPads og mobiltelefoner, men her sætter skærmstørrelsen en begrænsning for antallet af overskrifter. Det bliver nemmere at finde frem til dagens e-avis, hvor man kan bladre gennem siderne ligesom i den trykte avis. E-avisen får simpelthen en fast kasse på forsiden. Som noget nyt er det muligt at få en digital assistent - "hun" hedder Athena - til at læse nyhederne op. Det kan både være en fordel for dem, der måtte have svært ved at læse, og for dem, der for eksempel vil høre nyt, mens de kører bil. Endelig bliver det nemmere for læserne at udnytte og tilpasse vores nyhedsbreve, hvor man hver dag får en e-mail med de vigtigste overskrifter. Vi ved, at mange af jer, der læser den trykte avis, også følger med på nettet. Og vi håber og tror, at I vil synes godt om det nye hsfo.dk. Skulle der vise sig børnesygdomme - så tøv ikke med at kontakte redaktionen eller avisens Kundeservice. God fornøjelse i morgen klokken 4.

Annonce