Annonce
Horsens

Syv anmeldelser om høj musik: Politiet måtte bede festlige selskaber om at skrue ned

Sydøstjyllands Politi fik fredag aften og natten til lørdag mange anmeldelser om høj musik. Arkivfoto: Søren E. Alwan
Annonce

Horsens/Brædstrup: Sydøstjyllands Politi havde fredag aften og natten til lørdag travlt med at køre rundt i Horsens Kommune for at følge op på anmeldelser om høj musik.

I alt syv anmeldelser løb ind fra borgere, der blev generet af musik.

Et par af stederne gav politiet påbud til ophavsmændene, mens musikken andre steder blev afviklet, inden patruljen nåede frem.

Et af stederne, hvor der fortsat blev spillet høj musik, da politiet nåede frem, var ved en stor havefest på Vibevej i Horsens. Patruljen blev kaldt ud klokken 23.11, hvor den bad selskabet om at skrue ned, som straks blev efterkommet.

Samme påbud blev givet, da politiet klokken 02.09 lagde vejen forbi Eslundvej i Brædstrup. Her blev der spillet musik af en styrke, som generede nabolaget, men da politiet bad selskabet om at skrue ned, blev det straks efterkommet.

- Dermed er der ikke blevet skrevet bøder ud, og vi har ikke beslaglagt anlæg, konstaterer Hans Hoffensetz, vagtchef ved Sydøstjyllands Politi.

Han oplyser samtidig, at Sydøstjyllands Politi fredag aften og natten til lørdag i alt modtog 34 anmeldelser om høj musik på tværs af hele politikredsens dækningsområde.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Annonce