Annonce
Horsens

Synligt jobcenter i Sundparken

Henning H. Jensen. Arkivfoto
Annonce

Læserbrev: Venstre ønsker en mobil enhed placeret i Sundparken i forbindelse med vedtagelsen af en ekstra indsats på beskæftigelsesområdet.

Den mobile enhed kunne være en iøjnefaldende og indbydende bus, hvor beskæftigelsesrådgivere, virksomhedskonsulenter og politiet er repræsenteret.

Det giver synlighed og opmærksomhed overfor borgerne i nærområdet. Det vil være let at besøge jobcentret og let for personalet at være opsøgende.

En mobil enhed vil også kunne bruges i andre områder af kommunen, når beskæftigelsesindsatsen er lykkedes i Sundparken. Vi vil hurtigt og effektivt være omstillingsparate med jobcenter-indsatsen.

Der har tidligere været gjort en indsats i Sundparken for at få ledige i job uden større succes. Derfor skal vi tænke anderledes for at nå vores ambitiøse mål med at få Sundparken af ghettolisten. I tørre tal kræver det, at vi får ca. 100 borgere til at kunne klare sig selv økonomisk.

Her er et samarbejde med projektet Bo Trivsel og Lars Mose, som har sin daglige gang i Sundparken, afgørende. For nære relationer og tillid er vigtige forudsætninger, hvis indsatsen skal virke. En indsats, som vil være langt mere synlig, hurtig og effektiv med oprettelse af en mobil enhed i Sundparken.

Det ønsker vi i Venstre skal ske nu!

Ole Dahl Kristensen. Arkivfoto
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Horsens

HFS rystede topholdet

Odder

Bedre velfærd

Annonce