Annonce
Horsens

Sygehuset: Pårørende er stadig velkomne, men tænk jer om

Pårørende til patienter er stadig meget velkomne på Regionshospitalet Horsens. Men tænk jer om og begræns antallet af besøgende og hold besøgene korte, lyder rådet fra den lægefaglige direktør. Arkivfoto
Den lægefaglige direktør på Regionshospitalet Horsens opfordrer alle til at overveje grundigt, om det er nødvendigt at besøge patienter på sygehuset lige nu.
Annonce

Horsens: Pårørende er stadig meget velkomne til at besøge patienter på Regionshospitalet Horsens, selvom sygehuset i disse dage arbejder på højtryk for at sørge for, at patienter, ansatte og pårørende ikke smittes med coronavirus.

Men fra lægefaglig direktør Nils Falk Bjerregaard lyder der en opfordring til, at man tænker sig om, inden man som pårørende går ind for at aflægge besøg på sygehuset.

- Man skal selvfølgelig ikke komme ind på sygehuset, hvis man på nogen måde er i risiko for at være smittebærer. Derudover beder vi også både patienter og pårørende overveje, hvor mange pårørende man har brug for at se, siger Nils Falk Bjerregaard, der understreger, at sygehuset meget gerne vil de pårørende.

- Social omgang med pårørende er en vigtig del af det at komme sig efter sygdom. Vi vil meget gerne de pårørende, som er en meget vigtig ressource på sygehuset, siger den lægefaglige direktør.

Annonce

Korte besøg tak

Han påpeger, at alle, der skal ind på sygehuset, skal tænke sig om.

- Vi lukker ikke dørene. Men de seneste døgn har vi anbefalet alle at tænke sig grundigt om, inden man går ind på sygehuset. Det kan sagtens være, patienten kan nøjes med at få besøg af en enkelt eller få pårørende lige nu, og så kan andre vente, siger Nils Falk Bjerregaard, der også opfordrer til, at man holder besøgene på sygehuset så korte som muligt.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
coronavirus

Live: Regeringen indfører krav om mundbind i offentlig trafik hele døgnet

Horsens

HFS fik uafgjort efter flot indsats

Annonce