Annonce
Kultur

Sygdom tvinger show i knæ: Ulla Jessen og co. må smide håndklædet i ringen

Kapelmester Lasse Holy har måttet smide håndklædet i ringen for dette års how i Håndværkerforeningen. Men næste år vender revyholdet tilbage. Arkivfoto
"Sjow i Håndværkeren" er aflyst på grund af sygdom
Annonce

Horsens: Sygdom tvinger folkene bag showet "Sjow i Håndværkeren" til at aflyse fem forestillinger i Håndværkerforeningen i november.

Det er den triste besked fra kapelmester og impressario Lasse Holy, der har fået at vide af lægen, at han skal skrue lidt ned.

- Det er mig, der trækker i alle trådene med showet, men jeg har været nødt til at trække stikket og skrue lidt ned i en periode, fortæller den travle kapelmester.

- Helbredet holder i øjeblikket ikke til at køre på fuldt blus, konstaterer han.

Annonce

Prøver igen i 2020

Den lokale klaverbokser skruer ned for alle sine aktiviteter resten af året, blandt andet også flere arrangementer i julemåneden, men han vil være på trapperne igen til februar, lover han.

- Jeg er kapelmester på Oksbøl Revyen, og det regner jeg med at blive klar til. Senere på 2020-sæsonen venter også opgaver i Aabenraa og Bogense, siger han, der også håber at få opgaven til DM i Revy i september.

Og så ikke mindst: endnu et forsøg på at lave et Horsens-show.

Showet, der skulle have kørt i de to weekender 8.-9 og 15.-16. november, havde solgt i omegnen af 100 billetter, oplyser Lasse Holy, der håber, at showet kan vende tilbage næste år.

- Revyen var lavet færdig, og det hele så godt ud, så det er ærgerligt. Vi har lagt mange kræfter og energi i det. Det skal selvfølgelig lige småjusteres til næste år, men vi håber at være klar igen og er enige om, at Horsens skal have sådan et show. For det har man ikke haft i 15 år, siden revyerne lukkede, siger han.

Showets hovedaktør på de skrå brædder, Ulla Jessen, og Lasse Holys kone, Gitte Fogh Jul, er medarrangører af showet, hvor skuespillerne Jakob Marcussen og René Maarløe også skulle have medvirket.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Erhverv

Folk på arbejde opfordres til at blive testet hver uge: Sådan gør nogle af Horsens' store virksomheder

Coronavirus

Live:  Første plejehjemsbeboere får andet skud coronavaccine søndag

Hedensted For abonnenter

Forslag fra Billund om tog til Lindved sætter drømme i gang, men først skal motorvejen udvides

Horsens

Læser spørger ind til spærring af Sundvej: Her er planen for bybusserne

Annonce