Annonce
Horsens

Sydbank Fonden vil uddele penge til foreningslivet i Horsens og omegn

Claus Brandt, områdedirektør Sydbank, gør opmærksom på, at Sydbank Fonden vil uddele ti gange 10.000 kroner til foreninger, klubber og organisationer. Ansøgningsfristen er 20. juni. Pressefoto

Horsens: Sydbank Fonden vil uddele ti gange 10.000 kroner til foreninger, kulturinstitutioner og klubber i Horsens, Skanderborg, Odder og Hedensted kommuner.

Målet er at sætte ekstra fart i fællesskabet og foreningslivet efter corona.

Hvis din forening, klub eller organisation har brug for en håndsrækning til at komme videre med projekter, arrangementer eller ideer, så er det med at komme til tasterne, hedder det i en pressemeddelelse fra Sydbank Fonden.

Annonce

- Det kræver mange frivillige kræfter i klubberne og foreningerne derude. Derfor har vi 10.000 kr. til 10 gode ansøgninger fra klubber, der går foran og viser initiativ, hedder det fra områdedirektør Claus Brandt, Sydbank.

Det kan handle om alt fra sport til strik, fra klub til organisation og fra forening til frivillighed, uddyber områdedirektøren.

Man kan ansøge www.sydbank.dk/støtte frem til den 20. juni 2021. En lokal komité finder frem til de ti modtagere, og de udvalgte  får direkte besked. Sydbank fyldte midt under coronaen sidste år 50 år, og den runde fødselsdag fejres nu med disse donationer.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Erhverv For abonnenter

39-årige Katrine tager kampen op med skoletræthed for at blive elektriker: Jeg er et bedre forbillede for mine børn nu

Annonce