Annonce
Horsens

Svineri efter fræk fest: Syndere har meldt sig

Horsens Kommune har fjernet de poser affald, der var smidt på Egeskovvej. Nu har en person meldt sig. Foto: Leif Hansen
Ifølge TV2 har en person har tilbudt at betale Horsens Kommune for at fjerne de ni poser affald.

Gedved: Onsdag efterlyste vognmand Leif Hansen på Facebook den eller de personer, der havde smidt ni poser affald på Egeskovvej i nærheden af vognmandens bopæl.

Nu har en person meldt til Horsens Kommune, at vedkommende er ansvarlig for affaldet. Vedkommende har desuden tilbudt at betale alle omkostninger i den forbindelse.

Det oplyser TV2.dk.

Siden Leif Hansen lavede opslaget på bl.a. Gedveds Facebook-gruppe, er sagen blevet omtalt over hele landet i en lang række medier

Det skyldes formentlig, at Leif Hansen i affaldet fandt en invitation til et et såkaldt Naughty Masqurade Ball - et frækt maskeradebal.

Annonce
Forsiden netop nu
Læserbrev

På samme måde kan man i klimadebatten spørge: Kan det nu også passe?

Læserbrev: Da jeg i sin tid underviste elektrikerlærlinge, sagde jeg til dem, når de skulle beregne en kondensator, at de lige skulle stoppe op og spørge sig selv: "Kan det nu også passe?" Ellers kunne man med alle de mange millioncifre få en kondensator ud af det, som rent fysisk næppe kunne være i en stor beboelsesejendom. På samme måde kan man i klimadebatten spørge: Kan det nu også passe? Ida Auken fortæller verdens mægtigste mand, hvordan han skal bære sig ad - for hun ved det om nogen. Jeg er bestemt heller ikke enig i Trumps klimapolitik, men Ida Auken ved godt, hvad der giver pote i medierne. Macron rider med på den klimabølge, der giver bonus i øjeblikket, og siger om brandene i Amazonas regnskove, at Jordens lunger brænder, vi må gøre noget! Den går rent ind - eller gør den? Er lunger ikke noget, der optager ilt? Og er der ikke forskere, der siger, at underskoven i regnskoven forbruger næsten lige så megen ilt, som træerne producerer? Det er havet, der er verdens iltmager. Selvfølgelig skal man ikke underkende træernes optag af CO2, som er meget vigtig. Et stort problem ved de skovbrande er også den CO2, der dannes. Greta Thunberg sejler til USA under stor bevågenhed og flyver hjem i hemmelighed! Dansk Folkeparti er nu også klimabevidste, for i fortvivlelsens stund er man jo nødt til at få surfbrættet op på den klimabølge, hvor man før skred i kultveilten op til valget til stor glæde for Danmarks Radios journalister, der jo nødigt ser deres grønne gren savet over af DF. Jeg er ikke på Facebook, så alle I, der nu vil give mig en over nakken med svulstige gloser over dette indlæg, må finde jer i, at jeg ikke kan læse det. Jeg vil så i sandhedens navn lige nævne et par ting: Jeg cykler, når jeg skal købe ind, og har min cykelkurv med til varerne, så jeg ikke skal bruge plastposer. Jeg har aldrig været i Thailand på ferie - jeg foretrækker at cykle på ferien i vort dejlige land, som jeg holder af og er så heldig at leve i.

Annonce