Annonce
Horsens

Svineri efter fræk fest: Syndere har meldt sig

Horsens Kommune har fjernet de poser affald, der var smidt på Egeskovvej. Nu har en person meldt sig. Foto: Leif Hansen
Ifølge TV2 har en person har tilbudt at betale Horsens Kommune for at fjerne de ni poser affald.

Gedved: Onsdag efterlyste vognmand Leif Hansen på Facebook den eller de personer, der havde smidt ni poser affald på Egeskovvej i nærheden af vognmandens bopæl.

Nu har en person meldt til Horsens Kommune, at vedkommende er ansvarlig for affaldet. Vedkommende har desuden tilbudt at betale alle omkostninger i den forbindelse.

Det oplyser TV2.dk.

Siden Leif Hansen lavede opslaget på bl.a. Gedveds Facebook-gruppe, er sagen blevet omtalt over hele landet i en lang række medier

Det skyldes formentlig, at Leif Hansen i affaldet fandt en invitation til et et såkaldt Naughty Masqurade Ball - et frækt maskeradebal.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Leder For abonnenter

Når lærerne må holde fri - så må børnene vel også?

Avisen har de seneste dage skrevet om tendensen til, at forældre tager deres børn ud af skolerne uden for de normale ferieperioder. Det er et forkert signal, mener både politikere og skoleledere. Det er bedst, når alle i skole. Det kan ingen være i tvivl om, men det gælder så sandelig også lærerne, for ingen taler om, at det selvfølgelig også går ud over kvaliteten i undervisningen og styrken i fællesskabet, når læreren holder fri. Lad os slå fast med det samme, at det er alle læreres ret at holde ferie uden for skolernes traditionelle ferie. Det siger deres overenskomst, så ingen skal skyde efter folkeskolelærere, når de en uge om året holder fri uden for de traditionelle ferieuger hen over skoleåret. Men det betyder også, at det klinger en anelse hult, når skoleledere og politikere taler om det forkerte i, at børnene tages ud af undervisningen, når de ansatte har muligheden for at gøre det samme. Det kommer til at lyde som mig selv, når børneopdragelsen har været til diskussionen derhjemme, og jeg har trukket trumfkortet og slået fast, at de skal gøre, som jeg siger, og ikke som jeg selv gør..... Det var noget andet i gamle dage, vil nogle nok mene, men dengang måtte lærerne heller ikke holde fri ud over de almindelige ferieuger. Dengang gav det god mening at slå fast, at eleverne ikke bare kunne få fri uden særlig grund. Nu er tiden en anden, og selv om det går ud over fællesskabet og kvaliteten i undervisningen, når enten elever eller lærere mangler, så er det sådan, virkeligheden ser ud. Vi må alle bestræbe os på at holde fraværet på et minimum og gøre det så attraktivt at gå i skole, at der skal noget ekstraordinært til, hvis man vil gå glip af en uges undervisning. Det er en kamp, vi alle kan bidrage positivt til at vinde. Kampen for at undgå fravær er desværre tabt.

Annonce