Annonce
Kommentar

Svenskere skal redde HH i ligaen

Springet fra 1. division til håndboldligaen er kæmpestort.

Hold, der har vundet alt i 1. division, risikerer at ryge ud igen uden et eneste point.

Nu er Horsens tilbage i ligaen, takket være Jørgen Møller og Henning Jørgensen, der har skabt det økonomiske grundlag for HH Elite.

Henrik Okkerstrøm har fået et budget at købe spillere for, og han har nu afsluttet arbejdet med syv forstærkninger.

Det er dels gode spillere på samme niveau som dem, HH havde i forvejen, dels to svenske topspillere, der skal forvandle HH-holdet fra at være det dårligste hold til at overhale klubber som Aalborg, Skanderborg og Ajax.

HH har hentet Danmiela Gustin, der har spillet i Randers og Füchse Berlin. Hun er 25 år og nybagt svensk landsholdsspiller og venstrehåndsspiller.

Lige så spændende er Melissa Petrén, der blev kåret som årets komet i svensk håndbold i 2017. Hun har været på top-10-listen over målskytter uden at skyde straffekast.

Frederikke Gulmark vender hjem fra norsk håndbold og Gjerpen. Hun er pæredansk og har fået sin håndboldopdragelse i Virum-Sorgenfri, Lyngby og Randers.

Det er de tre spillere, der skal løfte håndboldniveauet i Horsens.

Desuden kommer Ricka Gindrup og den hollandske målmand Claudia Rompen fra Sønderjyske, Othilia Christensen fra Silkeborg og Mette Lassen fra Fredericia.

De har liganiveau, men de skal først spilles sammen med de spillere, der vandt 1. division.

Det er den store opgave, der venter Henrik Okkerstrøm og hans spillere.

Tilskuerne i Horsens kommer til at opleve kampe mod dyre og stærke hold som Esbjerg, København, Odense, Nykøbing F. og Herning-Ikast, hvor Horsens kommer til at tabe med mere end 10 mål, og kampe mod midterhold som Silkeborg-Voel, Aarhus, Viborg, Tvis Holstebro og Randers, hvor der en sjælden gang kan blive tale om jævnbyrdige kampe, men det er en ny verden - og den skal tilskuerne også vænne sig til.

Der kan blive langt mellem de sejre, HH har vænnet tilskuerne til.

Annonce
Det er en ny verden, der venter håndbolden i Horsens - og det gælder også de kræsne tilskuere.
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Annonce