Annonce
Hedensted

Svends Auto planlægger flytning - vil bygge nyt stort domicil

Svends Auto på Plutovej 5 er sat til salg. Indehaver af firmaet, Erik Jensen, ønsker at bygge ny og større på Gesagervej. Foto: Line Kyed
Pladsen er blevet for trang på Plutovej, og automekaniker Svends Auto rykker derfor til en langt større erhvervsgrund, der også skal huse indehaverens øvrige firma, Dansk Bilauktion.

Hedensted: Det er pladsproblemer, der har fået Svends Auto med indehaver Erik Jensen til at tænke i en ny og langt større erhvervsgrund til sit firma, end han i dag er i besiddelse af på Plutovej i Hedensted.

Svends Auto har indtil for nylig haft mulighed for at anvende et stykke af nabogrunden til udstilling, som hidtil har huset Din Elektriker. Men efter firmaet flyttede for godt et par måneder siden, og den mulighed dermed ikke længere er til stede, har Erik Jensen valgt at sætte bygningen på Plutovej til salg.

- Det er ikke en ny tanke, for jeg trænger til mere plads, og bygningen er sat til salg.

Annonce

- Derudover kommer der flere og flere lastbiler ved GM Plast (virksomheden bag Svends Auto, red), som blandt andet parkerer foran min indkørsel. Det er tid til at rykke videre, siger Erik Jensen.

Med i flytningen tager han også sit andet firma, Dansk Bilauktion, der har fire ansatte og adresse på Stationsvej 5.

Ny erhvervsgrund reserveret

Erik Jensen har reserveret en 10.000 kvadratmeter grund på Gesagervej mellem David Super-Light og Stark.

Her vil han opføre 2000 kvadratmeter bygning med blandt andet vaskehaller og et langt større klargøringsområde.

- Jeg ønsker at samle alle mine aktiviteter et sted. Men jeg flytter ikke, før jeg har fået solgt Plutovej 2. Det ser jeg for øvrigt frem til sker, siger han.


Vi lander nok på i omegnen af 15-20 medarbejdere. Jeg har brug for flere ansatte, og lige nu mangler jeg mekanikere.

Erik Jensen


I dag lægger Erik Jensen desuden en betydelig sum i leje af opbevaringspladser rundt i kommunen til de biler, som kræver langtidsopbevaring. "En alt for dyr løsning", kalder han det.

Annonce

Fordobler ansatte

Også på medarbejderdelen satser indehaveren af Svends Auto på at udvide betydeligt.

Her skulle der gerne blive tale om en fordobling, når firmaet får mulighed for at bygge og rykke til Gesagervej.

- Vi lander nok på i omegnen af 15-20 medarbejdere. Jeg har brug for flere ansatte, og lige nu mangler jeg mekanikere, siger Erik Jensen.

Med den kommende flytning til Gesagervej bliver det femte gang, Svends Auto rykker i andre og større lokaler. Firmaet blev etableret i 1966 i Glud af Erik Jensens far, Svend Jensen.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce