Annonce
Hedensted

Svømmeleder: En fantastisk idé at vise "Dødens Gab" i svømmehallen

Svømning og træning i vandet i Hedensted Svømmehal bliver lørdag 17. november skiftet ud med badering og filmlærred. Det sker, når Hedensted Centret viser filmen "Dødens Gab" - en anderledes og god ide, lyder det fra centrets marketingchef Jimmi Vinther. Arkivfoto: Michael Tonsberg

Leder i Hedensted Centret Peter Nielsen og Jimmi Vinther sidder med i netværket, Connect Sport, der står bag ideen med at vise filmen "Dødens Gab" i Hedensted Svømmehal lørdag aften 17. november.

Hedensted: Filmen "Dødens Gab" set fra vandet - kunne det friste?

Det mener centerchef i Hedensted Centret Peter Nielsen og stedets marketingchef Jimmi Vinther.

Derfor planlægger de nu en filmaften, hvor Hollywood-filmklassikeren bliver vist på storskærm i centrets svømmehal lørdag aften 17. november.

Ideen er, at biografgæsterne skal sidde i en badering og se filmen i en næsten mørk svømmehal, hvor levende lys, borde og stole på bassinkanten skal sprede hygge og skabe et mildt modstykke til den ellers for mange ret så nervepirrende film.

- Vi synes, det er alle tiders ide at lave noget anderledes. Og det er det her bestemt, siger Jimmi Vinther, der sammen med sin kompagnon, centerleder Peter Nielsen, sidder med i eventnetværket Connect Sport, hvorfra ideen er udsprunget.

Annonce

Forventer stor respons

I alt 11 sportscentre og multihaller i landet har lagt billet ind på ideen, herunder også Spektrum i Odder 30. november.

Billetsalget til nogle af filmaftenerne, blandt andet til SlotssøBadet i Kolding, er gået i gang og blevet revet væk. Derfor, forklarer Jimmi Vinther, er forventningerne til arrangementet i Hedensted 17. november også tilsvarende store.

- Normalt er svømmehallerne rundt omkring lukket lørdag aften. Nu åbner vi vores i Hedensted og tilmed med et ret utraditionelt tilbud. Fra Kolding kan vi se, at der er stor interesse for noget anderledes. Derfor forventer jeg, at vi også her får stor respons på arrangementet, lyder det fra Jimmi Vinther.

Forældre med

Han planlægger allerede nu at gentage en lignende film-aften.

- Vi kan høre fra nogle af de andre haller, der er længere med planlægningen, at folk allerede inden filmen er vist første gang, råber på en omgang mere. Det er vildt positivt, siger Jimmi Vinther.

Arrangementet, der går i gang kl. 19 og slutter kl. 22, er åbent for personer fra 15 år.

- Vi har fundet ud af, at filmen ikke anbefales til børn under 15 år, og vi har valgt at følge den anbefaling. For det er jo en barsk film, der på alle måder kan virke temmelig grænseoverskridende, når man ligger i vandet og ser den, siger Jimmi Vinther.

Tilmelding til filmaftenen foregår via Hedensted Centrets hjemmeside og Facebook-side.

Der vil blive åbnet for tilmelding på siderne inden for den nærmeste uge.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Erhverv For abonnenter

Fra drøm til mareridt: Min livsdrøm er væk, men jeg tænker mere på stand-lejerne end på mig selv

Annonce