Annonce
Hedensted

Svømmeklub reddet fra tvangsopløsning

Både de yngste og de ældste kan fremover fortsætte med at svømme i Koral. Arkivfoto: Annelene Petersen
Ni personer stillede under en ekstraordinær generalforsamling onsdag aften op til bestyrelsen i Koral. Svømmeklubben i Hedensted var ellers så decimeret, at en forestående tvangopløsning truede.

Hedensted: Skyerne var mørke og de potentielle konsekvenser ligeså, inden Svømmeklubben Koral i Hedensted onsdag aften tog hul på en ekstraordinær generalforsamling.

Eneste punkt på dagsorden var at kunne stille med nok medlemmer til en bestyrelse, så klubbens ca. 880 medlemmer ikke fremover måtte svømme andre veje.

Og der blev heldigvis aldrig rigtig spænding om udfaldet, da 35 var mødt op, hvoraf ni meldte sig klar til at tage del i bestyrelsesarbejdet.

- Vi måtte simpelthen ud i kampvalg mellem nogle fantastiske kandidater. Men selvom det var en luksus-situation, var det træls, at vi måtte helt derud, og det værste var næsten, at mange nævnte, det slet ikke var klar over, hvor slemt det stod til, siger formand Anne Mette Heegaard.

Hun håber på, at det generelt er et wakeup call til især forældrene til de yngste medlemmer. Det er nemlig ikke blot svømmeklubben, der har kæmpet med at bestå. I aften er eksempelvis også Hedensted Gymnastikforening ude i en ekstraordinær generalforsamling på grund af manglende bestyrelsesmedlemmer.

- Vi var heldige med mediedækningen, men vi er jo langt fra en enlig svale. Groft sagt er det for dårligt, at vi skal helt derud, inden folk vågner op, siger Anne Mette Heegaard.

Ud over en fuld bestyrelse på fem medlemmer og to suppleanter i Svømmeklubben Koral, blev der fundet en række frivillige til foreningens forskellige udvalg.

Lad os håbe, det bliver en tradition med 35 deltagere til vores generalforsamlinger - og at de ikke først kommer til den ekstraordinære.

Anne Mette Heegaard, formand, svømmeklubben Koral

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Sport

En vaskeægte, spil-levende legende blev hædret med kongelig belønningsmedalje, bog, taler og kærligt dril

Annonce