Annonce
Horsens

Svært at være cyklist ved vejarbejde på Schüttesvej

Annonce

Læserbrev: Nu tager vi den engang til, ikke for prins Knud, men for teknik og plan udvalg, samt politisk formand Martin Ravn.

Schüttesvej Horsens, omlægning til fire spor og sikring af Bygholm-dæmningen, som vil vare ca. et år. Jeg håber i samme forbindelse, at der er taget en bestemmelse om, hvordan eleverne fra Statsskolen skal passere vejen ved lovbyvej fremover. I flere år har de løbet spidsrod mellem bilerne for at handle i Rema-butikken.

Cykelstien i vestsiden stopper ved lovbyvej med et enkelt skilt, som viser mod venstre i krydset Lovbyvej-Schüttesvej, ergo cyklister skal køre i østsiden af Schüttesvej. Fra krydset og 30 meter frem er der samtidig højresvingsbane for biler samt cykler mod Statsskolen/Lovbyvej, helt håbløst sikkerhedsmæssigt; nok kun et spørgsmål om tid, inden der sker en ulykke i det område.

Videre ad Schüttesvej mod Bygholm Parkvej-Hattingvej krydset, manglende skiltning hele vejen for cyklister og ingen skiltning af, hvordan cyklister kommer over på cykelstien i vestsiden igen.

Samt græsrabbatten på Vejlevej fra Fuglevangsvej til kommunegrænsen på Ølstedbakken er blevet fræset igennem med den store græsklipper, som derved har fyldt cykelstien med sten og grus, og græs/hø. Mon det kunne tænkes, at kommunen har en mand og en fejemaskine i overskud til alle cykelstier i Horsens kommune, det kunne være dejligt.

Et forslag fra mig, som borger og motionscyklist, til den politiske formand Martin Ravn er: Brug din indflydelse på din forvaltning, som du er formand for, til at få de nævnte ting bragt i orden hurtigst muligt, inden der sker ulykker. Såfremt din forvaltning ikke vil tale med dig, som du jo før har udtalt dig om, kunne du måske lave et politisk forlig om ovennævnte problemer, såfremt du har tid til det, ind imellem du skriver læserbreve om borgmesteren.


Det er nok kun et spørgsmål om tid, inden der sker en ulykke i det område.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Horsens

Ejer af Oasen: Jeg troede, det var en kunde, der ringede for at aflyse...

Horsens For abonnenter

Borgmester er ærgerlig over Learnmark-beslutning - bestyrelsesformand åbner dør på klem

Annonce