Annonce
Odder

Surprise: Se en overrasket Vibeke få pris som energibombe

Aura Energi delte pris ud til en aktiv ildsjæl, som foruden at være med i Stafet For Livet laver meget andet frivilligt arbejde.
Annonce

Odder: De inviterede gæster gemte sig ind i Pakhusets sal, da Vibeke Bjerregaard Iversen torsdag formiddag ankom til et møde i Stafet For Livet. Hun var ikke klar over, at hun i virkeligheden skulle have overrakt prisen som årets energibombe. Men hun blev klogere.

Pludselig myldrede alle gæsterne ind i caféen, hvor Vibeke Bjerregaard Iversen sad sammen med Bent Olsen, der er formand for Stafet For Livet. Hun blev overrasket og fik våde øjenkroge, da hun fandt ud af, hvad der skete.

- Jeg er meget glad og overrasket og stolt, sagde hun til avisen, da hun havde fået prisen og hilst på venner og familie.

Blandt dem var hendes 89-årige mor Ingrid Bjerregaard Kristensen, tre søstre og to sønner, deriblandt en stolt Jakob Bargmann. Han mente at vide, at energien kan ligge i generne.

- Min mormor har også altid været aktiv, sagde han.

Det var Aura Energi, der for andet år delte prisen ud. Den gives til ildsjæle blandt selskabets andelshavere, som yder en ekstra indsats for at styrke fællesskabet i deres forening.

Man skal ikke tælle de timer, man bruger, men glæde sig over alle de mennesker, man møder.

Vibeke Bjerregaard Iversen, energibombe

Annonce

Smitter med engagement

- Grunden til, du gik hen og vandt den her pris, er, at du altid har et smittende engagement og giver de andre frivillige flere kræfter. Du sikrer, at de trives og er altid klar med en hjælpende hånd. Du sørger for at få nye hold til stafetten, og jeg kan forstå, at det også er dig, der styrer facebook-siden, sagde Auras direktør Carsten Höegh Christiansen.

Han overrakte prisen, som består af 5000 kroner til Vibeke Bjerregaard Iversen og 25.000 kroner til Stafet For Livet.

- Energien får jeg fra alle de mennesker, jeg kender. Og jeg har en stor familie, der er tæt på. Efter jeg er holdt med at arbejde (som sfo-leder, red.) er jeg kommet i kontakt med mine gamle elever og deres forældre. Det er også med til at give energi, sagde Vibeke Bjerregaard Iversen.

Hun er også formand for Over Randlev Borgerforening og aktiv i Odder Frivilligcenter, Kræftens Bekæmpelse, Økologiens Have og Odder Little Culture Club.

Vibeke Bjerregaard Iversen var rørt, da hun fik prisen som årets engergibombe af energiselskabet Aura for sit arbejde i Stafet For Livet Odder. Prisen blev overrakt af direktør Carsten Höegh Christiansen. Foto: Søren E. Alwan
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Danmark

Kvalitet i stedet for tom reklame

Horsens

Carsten blev fejret på sin 50-års-fødselsdag: Det skulle Mette bare ikke blande sig i

Annonce