Annonce
AC Horsens

Super-handel tæt på: AC Horsens kan score 12 mio. kr. - uden at røre en finger

FC Midtjylland klar til at sælge Bubacarr Sanneh for 60 millioner kroner - AC Horsens skal have 20 procent af transfersummen.

Horsens: AC Horsens er meget tæt på at score en formue - og tilmed uden at røre en finger.

Da Bubacarr Sanneh blev solgt til FC Midtjylland fra nytår, scorede AC Horsens en beskeden overgangssum, men klubben sikrede sig en andel på 20 procent af videresalg på "Bubber".

Anderlecht har længe vist interesse for Bubacarr Sanneh, men FC Midtjylland var indstillet på, at han skulle være en vigtig del af midtjydernes gruppespil i Europa League.

Torsdag aften blev FC Midtjylland imidlertid slået ud af Europa League af Malmø FF. Dermed gik de danske mestre glip af en indtægt på omkring 50 millioner kroner.

Dette hul i pengekassen kan Bubacarr Sanneh nu lukke, men kilder i FC Midtjylland siger, at handelen var blevet en realitet under alle omstændigheder.

Det samme gælder stortalentet Mikkel Duelund, som også ventes at blive solgt i løbet af fredagen.

Ifølge Ekstra-Bladet var Bubacarr Sanneh ikke til træning i FC Midtjylland i formiddag, men i stedet på vej til Belgien sammen med sin agent, den tidligere FC Midtjylland-spiller Allan Bak Jensen.

Det er kun en formalitet, før "Bubber" får opfyldt sin drøm om en professionel kontrakt, så han kan forsørge sin store familie hjemme i Gambia.

Bubacarr Sanneh blev landsholdsspiller i Gambia som AC Horsens-spiller.

FC Midtjylland har allerede købt Bubacarr Sannehs afløser i den tidligere Hedensted- og Vejle-spiller Alexander Scholz, og med Erik Sviatchenko på bænken mod Malmø kommer de danske mestre ikke til at mangle afløsere i forsvaret.

AC Horsens-manager Bo Henriksen har også sikret sig videresalg på både manden bag FCK's sejr over Atalanta Jesse Joronen, der klarede det afgørende straffespark fra Andreas Cornelius, og Ayo Okosun, så der er mulighed for flere "sidemandsgevinster" til AC Horsens - takket være klubbens og managerens købmandskab.

AC Horsens er også klar til at betale en rimelig overgangssum for den angriber, som har været savnet, siden Kjartan Finnbogason rejste til ungarske Ferencvaros, men problemet har hidtil været, at en ny spiller ikke skal sprænge selve lønbudgettet i klubben.

Den ny angriber ventes præsenteret i forbindelse med fredagens kamp mod VB på Casa Arena. Transfervinduet lukker ved midnat, så det er absolut i 12. time, den ny angriber kommer, og han kan derfor først være spilleklar efter landskamppausen i næste weekend.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Kultur For abonnenter

Krig og nye gæster påvirker hverdagen på Badehotellet: Sæson 7 balancerer fermt mellem feelgood og mere alvorsfulde takter

DEBAT

Opdateret: Kommentarfeltet under artikler virker igen

INFO: Vi har haft nogle tekniske problemer på vores hjemmeside, som har betydet, at det ikke har været muligt at debattere og skrive kommentarer under artiklerne. Problemet er nu løst. Vi beklager bøvlet og takker for tålmodigheden.

Danmark

Få overblikket: Det kæmper borgmestrene om i slag om milliarder

Annonce